صب توام بخیر گوگولی مگولی
صب توام بخیر گوگولی مگولی
فیلم ترسناک چه امتیازی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز چرت گفتی
خوب خواب دیده بود یه بنده خدایی که استقلال میبره بد هم میبره و من ایمان اوردم که خواب زن چپه
باز گفت شادمهر مردک دیدی که شادمهر چطور تقصیرا انداخت گردن آرمین ! انگار آرمین هیچ کارس . انگار آرمین الکی اومده سه تا تاریخ داده !!! انگار آرمین که مدیر آونگه نمیدونه ویدئو کِی آماده میشه !!! شادمهر همه رو خر فرض کرده !! آرمین 3 بار تاریخ بده مگه دیوانس با این همه هواداری که شادمهر داره ؟! گفت 10 روز دیگه بعد کریسمس و قبل از عید !! آخه مگه دیوانس ویدئویی که هنوز فیلمبرداریش هم شروع نشده ( وارث ) بگه قبل از عید میاد ( بهمن گفت ) !! مگه دیوانس وقتی ویدئوی فقط با تو آماده نشده بگه 10 روز دیگه و کریسمس !!!
مردک بفهم
دیشب بیچاره شدم دیوانم کردن
آیا امروز قند و اینترنت بر میگردد ؟
آیا امروز تصمیم نهایی جهت تعدیل انجام می گیرد و چند نفر می روند ؟
آیا امروز دکتر مهندس بابا اسی با اقتدار عمل می کند ؟
همه اینها تا ساعاتی دیگر کله گنده ها در راهند
آره اون پیش میاد ولی منچستر و بارسا تاکتیکشون مشخصه برنامه دارن همینجوری نمیان بازی کنن
منم طرفدار پرویز بودم ولی حالا نیستم ! چرا ؟ چند سال پیش استقلال 9 امتیاز از سپاهان بیشتر داشت تو نیم فصل ولی نیم فصل دوم مثه الان افتضاح بود و هیچ برنامه ای نداشت پس این اتفاقی نیست ! اگه استقلال امسال قهرمان لیگ و حذفی هم بشه بازم عملکرد پرویز زیر سواله ! استقلال الان تاکتیک و برنامه نداره
دیروز فقط نیمه اول دو سه تا موقعیت داشتیم یکی آرش مطابق معمول زد بیرون ! خسرو و یه کرنر . نیمه دوم که افتضاح تر !! تعویض خسرو شاهکار پرویز بود که تا عمر دارم فراموش نمیکنم . ینی بدترین تعویض تاریخ دربی ها بدون هیچ شکی همین بود
پرویز دیگه امتحانشو پس داده و باید بره . نوبت علی منصور شده
رسول اینجا مث اون زنه تو فیلم 5تا هفته
در حال حاضر 658 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 658 مهمان ها)