تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
بابک افشار رو میشناسی ؟
ایشون میگه که خواننده باید واسه خودش یه مسیر مشخص درست کنه و همون مسیر رو هم طی کنه
وقتی میای میگی ای قشنگ تر از پریا دیگه این اجازه رو نباید به خودت بدی که بیای واسه دوری از وطن و ایران آهنگ بخونی
الان خیلی خواننده ها هستن که با کارایی چند سال اخیرشون کل گذشته شون رو به حراج گذاشتن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
سخنگوی وزارت بهداشت با عنوان این مطلب که دشمنان ما برای مصرف سیگار در ایران برنامه دارند، گفت: در دوران تحریم که از دادن وسایل پزشکی و دارو به ایران خودداری می کردند، تولید سیگارهای آمریکایی و انگلیسی در کشور وجود داشت.
کی یکی میاد از مرگ جادوگر بگه
همه چی تقصیر یکی دیگس.حتی کم ابی هم میندازن گردن مردم.که گناه زیاد شده.کم ابی شده
یه مسله کوچیک از خودم.2-3ساله بلاگ میزنم.همی که میرسه ماهی 100 تومن در میارم.کلا مسدود میکنن بااینکه مجاز هستن.دیگه کلا ول کردم.خب چرا ادمو نابود میکنن.ما بهع همونم راضیم.
گوش ملت یکی دره یکی دروازه.فقط حرف میزنن ولی موقش..اگه اینا نبودن8سال جنگ نمیشد.اینقد عقب بیفتیم.8سالم اون کسخلی نژاد.رید.الانم ثابت شده.رو به جلو ندارم تا همه چی درباره دینو فلان هس.خب دینو مث بقیه کشورا.باشه.هرچی سرجا خودشه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
آره میشناسم !
ایناییم که میگی باورت میشه من اصلا تا حالا یه بارم گوش نکردم ....
چون اصلا به صدا و نحوه خوندش و قیافه اش نمیخوره که ازین شعرا هم بخونه .....
احتمالا اینا از توی اون آلبوم آخری ا باشه که تمامشو قبول ندارم
همون عشق تابستون رو ادامه بده خیلی سنگین تره در حالی که اگرم الان بخونه به درد نمیخوره
ابولفضل برو جوابتو دادم ازونور
اوکی دیدم.دمت گرم.خودم هفته دیگه میگیرم.گفتم شاید تو گرفته باشی.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
در حال حاضر 426 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 426 مهمان ها)