امیر آهنگ رستاک نیومد؟!
رستاک - نسکافه
امیر آهنگ رستاک نیومد؟!
رستاک - نسکافه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهاب اکبری خیلی محسن رو دوست داره و خیلی اشتیاق همکاری داره حتی بیشتر از حمید عسکری اگه به پست های اینستاگرامش نگاه کنید اکثرا ترانه های چاوشی هستن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
ما درحالی دنبال ستایش بودیم که تنها سه خانه آن طرفتر او فریاد میزد و کمک میخواست و ما صدایش را نمیشنیدیم.
خیلی دردناک و سخته !
اینجور چیزا و اینطور ادما همه جا هست
و تو ایرانم که میبینی زیاد.حالا این چون خارجی بوده مورد توجه قرار گرفته.که میبینی چن روز بعد اتفاق مشابه می افته که نشون میده زیاده اینطو چیزا.
خب اگر ازادی و ... بود احتمال زیاد اینطور اتفاقا کمتر می افتاد.خیلی راحت میشد با جنس مخالف حرف زد و ارتباط برقرار کرد.حالا نه به اون شکل.حداقل یه حرفی زده باشه. که این عقده جمع نشه یه دفعه اینطو میشه.
از این دست ادما جوگیر و احساسی زیاده فقط میخان شعار بدن و احساس همدردی کنن ولی چه سودی داره؟؟وقتی عمل نکنی
که سیستم مردم رو اینطو بیمار کرده.ما با اینکه کشور ثروت مندی هستیم ولی بدبختیم.من شعار نمیدم ادم سن بالای هم نیستم ولی چه تو نت یا بیرون تاجایی بتونم فعالیت سیاسی میکنم-2-3 ساله. که حتی یه نفرم شده چیز بشه. نمیخوام بگم چیزی بارمه نه.فقط دیدگاهمو گفتم.چه درست چه غلط
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
در حال حاضر 595 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 595 مهمان ها)