ترک اسرار
یاد نیما بخیر
کلا یه عده هستن میخوان بگن ما چون سنتی گوش میکنیم خیلی فهم موزیک مون بالاست ، حالا بیا چند روز توضیح بده سبک با سبک فرق میکنه هرکی تو ژانر خودش علاقه مندان خودشو داره، اگه تونستی بهشون ثابت کن ،نمیتونی چون خودشونو میزنن به اون راه ، من خودم همین آلبوم حریق خزان علیرضا قربانی رو خیلی خیلی دوست دارم همینطورم خیلی سبک های دیگه مثل شهرام شب پره و ..... کلا بزرگترین اشتباه ما اینه که میگیم اگه یکی خوبه یکی دیگه حتما بده ، حتما باید از یکی بدمون بیاد که بگیم خیلی قدرت تشخیص تو موسیقی داریم
از فراقت دیده ام خونین مکن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
چقد زود
البته برای ایفون 7 میخواد ایراداتشو برطرف کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهیچه پشت ساق پا نیکول !
بهرام میگوید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر گلم : سال نوی شما هم مبارک – مگه میشه انتخابت بد باشه ، باعث سرافرازی موسیقی هستی امیر گلم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)