امشب چگونه ای لاو؟
وای اندازه یه رونامه کامل تایپ کردین شما .........تازه فعلا پست امیر حسین رو خوندم
وای یه روز تو پادگان بودم روز جمعه بود رفتم نگهبانی ! کسی هم فک نمیکرد رفتم سر پست !
اومدم گرسنه و خسته ! غذا هم برام نمونده بود نیم ساعت بعد یکی از بچه ها سوغات آورده بود از جنوب خرما
اونم چه خرمایی چقدر خوشمزه بود یه بار دیگه رفت بازم خرما آورده بود ازینایی که میچسبن به همدیگه باید با قاشق میخوردی
اونم آخر خرما بود انصافا خیلی خوشمزه بود
آنجا ببر مرا
که شرابم نمی برد ...
آن بی ستاره ام
که عقابم نمی برد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
یجور سبکم که میخوام یه عمر بخوابم
شجریان پدر آلبوم بوی باران ...
فیلم هادی نوروزی در حال گوش دادن به آهنگ کجایی دیدم ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امید حاجیلی هم یه بیت از شعر پرنده گذاش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 738 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 738 مهمان ها)