ربطی به خدا نداره کثافت کاری های یه جانی به خدا ربط نده هر کسی مسول اعمال کارای خودشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارلمان بحرین خواستار اعلام جنگ علیه ایران شد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
این صحبت ها درس نیس ادم خجالت میکشه واقعا شوخی هم جای خودش رو داره اما این دیگه.....
رضا دیوص از بحث منحرف نشو گفتم سه دور تو یه دور من اگر هم خواستی به سبک فیلم لاو سه نفری میریم به جای گیتار الکتریک آهنگ گل آفتابگردون آریان رو پلی می کنیم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
حالا به جای اون دختره کوچولوی بدبخت سینجولو میبردن بش تجاوز کنن انقد زور به آدم نداشت
تو گزارش نوشته باباش زنگ میزده فرصت می خواسته بچرو چال کنه
بعد باباش اومده پشت دوربین من متاسفم
این دختره هم قیافش افغانی نیست
داستان الکیه ساختگیه
در حال حاضر 399 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 399 مهمان ها)