هوس یه چس ناله ی عمیق کردم
نوشته اصلی توسط Hadi الان که نگاه به عکسش میندازم بیشتر قیافه میخوره که 27 سالش باشه نه 39 حالا تو از کجا میدونی که 39 سالشه شاید کمتر باشه بابا 27 سالگی ؟؟؟ آلبوم مسافر سال 76 اومد یعنی تو 8 سالگی تنظیم کرده
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Malware هوس یه چس ناله ی عمیق کردم از متاب صادق هدایت کدوم هارو خوندی؟
نوشته اصلی توسط Hadi حالم خوب نیست جفت پا بپر تو وان اسید
نوشته اصلی توسط Malware نمیشه ملت چرا انقد فراموشکارن آخه؟! ناموسا جز خیر به کسی نرسوندم این اذیت شدنا حقم نی هر جور حساب میکنم حقم نی دنیا چیش عادلانست که این باشه
نوشته اصلی توسط R A S O O L 27 سالگی ؟؟؟ آلبوم مسافر سال 76 اومد یعنی تو 8 سالگی تنظیم کرده باور کن به همون 27 تا 30 میخوره بیشتر نمیاد
نوشته اصلی توسط Hadi باور کن به همون 27 تا 30 میخوره بیشتر نمیاد متولد 1356 هستش
اخ قلبم
نوشته اصلی توسط R A S O O L از متاب صادق هدایت کدوم هارو خوندی؟ فک کنم فقط بوف کور... شاید هم سه قطره خون... یادم نی اگزکتلی
نوشته اصلی توسط Malware فک کنم فقط بوف کور... شاید هم سه قطره خون... یادم نی اگزکتلی بوف کور که اشک منو درآورد شاهکاری بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 548 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 548 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن