چرا الکی شعر تولید میکنید . تو کل این بیتها فقط من و تو وارث دردیم درسته بقیه ش کار ساختگی یه سری نخبه س که تر زدن با شعر گفتنشون
میجوشد آن چشمه ی مهتاب
در خلوت خود ای دل بیتاب
آرام باش آهسته بخوان
از تنهایی گریه مکن
از تنهایی گریه مکن
از تنهایی گریه مکن ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما حوزه در دورهای در بخش موسیقی ساختار شکن بود. چهرههایی مانند محسن نامجو، محسن چاووشی و حتی شادمهر عقیلی در سالهای حضور در ایران از سوی حوزه هنری معرفی شدند و اما مدتهاست که خبری از چهره سازی در حوزه موسیقی توسط حوزه هنری نیست. حمایت حوزه هنری از برخی از این اسامی که نام بردید از ابتدا غلط بوده است و این از پیش هم قابل پیشبینی بود. من اگر بودم از همان ابتدا از این افراد حمایتی نمیکردم. برخی از این افراد وقتی برنامه اجرا میکردند در سالن به مخاطب فحش میدادند. این را من خودم در تالار اندیشه دیدم. امروز چرا و به چه دلیل باید برای معرفی این افراد زحمت کشید؟ هنرمند بیاخلاق جایی در حوزه هنری ندارد. با این همه چهرههای تازه موسیقی در حوزه کم نبودهاند. چه چهرههای باسابقه و چه چهرههای جوان مثل آقای سرلک یا اشرفزاده. اما قبول کنید که برخی از این افراد ممکن است بدرخشند و برخی نیز نمیدرخشند. ما در موسیقی اصرار داشتیم و داریم که بین ادبیات و موسیقی ارتباط درستی برقرار شود تلاش من و آقای نظری در این بخش این است. قبلا شورایی داشتیم برای این کار که نتیجه نداد ولی از زمان حضور آقای نظری وضعیت تغییر کرده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر خانواده با انتقاد از برخی رسانه ها گفت: چندی قبل از یک تلویزیون اینترنتی تماس گرفتند و گفتند مدیر آن یک مجری معروف است. آنها خواستند در هتل با آنها قرار بگذاریم تا از بچه ها فیلم بگیرند و محسن چاووشی و نوید محمد زاده را به دیدار آنها بیاورند اما بعدا فهمیدیم که این حرف ها دروغ بوده و اصلا دیداری در کار نیست و آنها فقط قصد تهیه گزارش برای خودشان را دارند.پسرم پارسا به هنر علاقه زیادی دارد و این موضوع نیز در روحیه او تاثیر گذاشت.
درد دل خانواده ریسانی با میزان[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 660 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 659 مهمان ها)