مثلا حساب کن چند نفر تو ایران و جهان ممکنه برن آلبومی که از پارس ویدئو منتشر شده رو بگیرن از آیتونز
همین مهدی 1360 خودمون مثلا آلبوم جان جان شهره رو گرفته بود منم سیدی شو داشتم بازم اونو دانلود کردم واسه مقایسه ! متوجه شدم که با کیفیت 989 کیلوبیته
میدونی 98 ....... خیلی حرفه ! حالا حساب کن چند نفر ممکنه این آلبوم رو بخرن از آیتونز .....این اسمش دیوث بازیه ........
خب بازم می گم : اپل که سی دی ریپ نمی کنه !
پارس ویدیو معلوم نیست چه فایل بی کیفیتی رو کانورت کرده و فرستاده برای آیتونز اپل !
من خرابم ز غم یار خراباتی خویش ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
خب صابرجان اپل نباید فایل بی کیفیتی رو از تولید کننده ها بگیره ،128 هم بفرستی براش m4a 256 تبدیل و آپ میکنه ، این خودش دیوثیه دیگه
حالا دیگه میخواد تقصیر از هر کی باشه ..... بعدشم مگه میخواد آلبوماشو رایگان بزاره داخل نت که کیفیت پایین آپ کنه چرا شرکتای دیگه اینکارو انجا نمیدن !
خلاصه اگه از پارس ویدئو باشه که مث ویدئوهاشم خیلی داره دیوث بازی درمیاره خدا نیامرزه که فوت هم کرد
نه ! نه ! حرف تو درسته !
ولی به بین ! اپل اصلا چیزی رو تبدیل نمی کنه !
سرور های آپلود اپل دستی که نیستن !
برنامه ریزی شدن برای این که : فایل m4a رو دریافت کنن و تگ بازرگانی بزنن و باقی مراحل رو طی کنن و آلبوم بره برای فروش !
اپل اصلا نمی دونه این اشخاصی که آلبوم ها رو می فروشن کیا هستن !
آیتونز مثله یه کیوسک روز نامه فروشی می مونه ! فقط فروش گاه هستش نه اداره ی سانسور !
در حال حاضر 338 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 338 مهمان ها)