⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزرسکي: از بازي ايران سورپرايز شدم
شاخص ترين بازيکن واليبال روسيه پس از پيروزي نزديک مقابل ايران گفت: انتظار چنين بازي مقتدرانه اي را از تيم ايران نداشتم و واقعا از بازي ايران سورپرايز شدم.
ديميتري موزرسکي اظهار کرد: بازي سختي بود. ايران تيم خيلي خوبي نشان داد. ما انتظار چنين بازي قدرتمندانه اي را از تيم ايران نداشتيم. در اوايل بازي سورپرايز شديم اما در ادامه آرامش پيدا کرديم و به جريان کار مسلط شديم.
بازيکن 218 سانتي متري روسيه افزود: در کل بايد بگويم که تيم ايران خيلي قدرتمندتر از آن چه تصور مي کردم نشان داد. ما هنوز به برزيل فکر نکرده ايم. البته بايد اين تيم را هم شکست دهيم.
سرمربي تيم واليبال روسيه اظهار کرد: بازيکنان من خيلي بازي احمقانه اي انجام دادند. من هر دستور تاکتيکي دادم آن ها کار ديگري مي کردند
هشدار :
ذخیره و اجرای این عکس به بنده مربوط نمیشه !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 430 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 430 مهمان ها)