وصل شدم
کسی که چش نداره موفقیت همکارشو ببینه بایدم بکشه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد مردم تو شعار دادن و فحش دادن خیلی فعالیتشون از قبل بهتر شده
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
گوه میخوره اون حرفو میزنه بعدش به ریش این و اون بخنده کسی بهش چیزی نگه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین امید با همه ی مقوا بودنش اونقدر مرد بود که بره جبهه و واسه کشورش از جونش بگذره
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
اوشگول دارم میگم به موزن بیچاره چیکار داشت آخه مظلوم تر از این خواننده کجا دیدی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
هیچ کس نباید از دم تیغ بران چاوشیست ها در امان باشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
اگه بخواییم اینجوری هر کی هر چی میگه سریع بریم سراغش و فحش کشش کنیم که دیگه نمیشه - محل نزاشتن بهش بهترین کار
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
به نظر منم کسی که حرفی رو به "قطع" میگه و میپرونه، باید پاسخگو باشه. اما اخه با فحش دادن میخوان طرفو به حرف بیارن؟ فحش درست نیست بخدا. این فضا کلا آلوده شده. هیچوقت فحش تاثیر گذار نیست.
داریوش با دو تا رژیم مخالفت کرد، بدون یک کلمه فحش و با قدرت همیشه تاثیر گذاشت.
همین شاهین نجفی، وقتی میگه کص و بگا مگا تاثیر گذارتره یا یه کاری مثل پونز و خالی میخونه؟ با خالی همه اشک ریختن. فهمیدن چه بلایی سر مسعود و سعید و ... غیره اومده.
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام
حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
البته از کسی در مورد یزدانی حرفی بزنه که من خوشم نیاد شخصا همه کس و کارش رو میارم جلو چشاش
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
در حال حاضر 443 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 443 مهمان ها)