نوشته اصلی توسط Hadi این انصافه واقعا 3 بعدازظهر 1 گیگ گرفتم نیم ساعت پیش تمام شد اینجوری پیش بره باید برم بدم تا پول ترافیکم جور بشه تو شبم که میشه 4 کیلوبیت حالا واسه شاتل ناز کن دیوث
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L یادم رفت بگم عجقم منشی جون نوازنده ی گیتار اسپنیش هم هست پشت تلفن چند خط کنسرت اجرا کرد اونشب پس دیگه حتما باید یه سر بیام نیشابور
نوشته اصلی توسط Hadi پس دیگه حتما باید یه سر بیام نیشابور اون آهنگ شکیلا هست میگه : " امشب در سر شوری دارم " اونو نوازندگی کرد در حد استادانه ! به عادل روحنواز گفت بیا برو تو جیبم
نوشته اصلی توسط R A S O O L حالا واسه شاتل ناز کن دیوث شاتلم منو گرفته شیر خودش هر وقت زنگ زدم گفت ریدی بیا بخورش
نوشته اصلی توسط Hadi شاتلم منو گرفته شیر خودش هر وقت زنگ زدم گفت ریدی بیا بخورش آسیاتک هم میگن خوبه
نوشته اصلی توسط R A S O O L اون آهنگ شکیلا هست میگه : " امشب در سر شوری دارم " اونو نوازندگی کرد در حد استادانه ! به عادل روحنواز گفت بیا برو تو جیبم میگم اگه دیدیش بش بگو میخوام بیام یاد بگیرم بیا تو خونه ما کلاس گیتار برگزار کنیم اینجوری با یه تیر 2 نشون زدی
نوشته اصلی توسط R A S O O L آسیاتک هم میگن خوبه ثبت نام کردم میگه اون مرکز مخابرات شما تو مرکز شهره و شلوغه پورت خالی اصلا نداریم
نوشته اصلی توسط Hadi ثبت نام کردم میگه اون مرکز مخابرات شما تو مرکز شهره و شلوغه پورت خالی اصلا نداریم پس ریدی
نوشته اصلی توسط Hadi میگم اگه دیدیش بش بگو میخوام بیام یاد بگیرم بیا تو خونه ما کلاس گیتار برگزار کنیم اینجوری با یه تیر 2 نشون زدی جان من ببین چه جواهری رو از دست دادم نوازنده , آهنگساز , تنظیم کننده , موزیک پرودیوسر , آرایشگر , منشی
نوشته اصلی توسط R A S O O L پس ریدی صبانت هم زنگ زدم اون سرویسه که پیمان گفت یه ساله 68 هزار تومن ... میگه این سرویسم واسه این مرکز نمیشه اجازه نداریم ولی پورت داره ولی اونیکیا به درد نمیخوره فقط همین سرویسش خوبه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 317 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 317 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن