نوشته اصلی توسط MrCrow من که راحتم نه درسی خوندم نه درسی قرار بخونم نه کنکور نه کنکوری قرار بدم - میشینم ردیف جلو ... ب خاطر من و رسول نباید بری البته کنسرت ایشون اهمیتی نداره برام کلا میگم
نوشته اصلی توسط asc اعع رضا صادقی اومد دور همی میگن اسم ... رو بیار چوب بگیر دستت همینه دیگه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط asc رضا صادقی این مرد خستگی ناپذیر من دوسش دارم ولی خودمم نمیدونم چرا
نوشته اصلی توسط HADIS ب خاطر من و رسول نباید بری البته کنسرت ایشون اهمیتی نداره برام کلا میگم کنسرت بهونه است (نه واسه من) در اصل همه واسه خاطر چیز دیگه میرن اینجا سالن ستارگان یه قسمت بالکن مانند داره عشاق میرن اون قسمت سالن رو رماننیک میکنن
نوشته اصلی توسط MrCrow کنسرت بهونه است (نه واسه من) در اصل همه واسه خاطر چیز دیگه میرن اینجا سالن ستارگان یه قسمت بالکن مانند داره عشاق میرن اون قست سالن رو رماننیک میکنن چ کارا شیش بار ویرایش کردی اخرشم اشتباه نوشتی
نوشته اصلی توسط HADIS چ کارا شیش بار ویرایش کردی اخرشم اشتباه نوشتی از یه آدم بیسواد انتظار زیادی داری
نوشته اصلی توسط MrCrow از یه آدم بیسواد انتظار زیادی داری هول شدی نه انتظار زیادی نیس در حال حاضر سواد بنده از شما کمتره والا
نوشته اصلی توسط HADIS هول شدی نه انتظار زیادی نیس در حال حاضر سواد بنده از شما کمتره والا تو پوست خودم نمیگنجم
نوشته اصلی توسط MrCrow تو پوست خودم نمیگنجم میدونستم اینطوری میشه نفس عمیق بکش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 446 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 446 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن