نوشته اصلی توسط Rasoulh111 درسو ولش حرف اخرم زن میخوام چکار فقط پول هیچوقت فک کردی زن تورو میخواد چیکار؟ باشه من ترک تحصیل میکنم از همین لحظه
نوشته اصلی توسط Hadi 30 سالشه بیا تلگرام عکس زن منو بفرست ببینمش در مورد عمت هم شوخی نکن من رو زنم غیرتیم
نوشته اصلی توسط HADIS همونی ک قراره ب تو زن بده بچه مردمو به تمسخر نگیر تو در جریان این بشر نیستی نمیشه بگم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 بیا تلگرام عکس زن منو بفرست ببینمش در مورد عمت هم شوخی نکن من رو زنم غیرتیم 3 میلیون میگیرم یه قرار میزارم همدیگه رو ببینید
نوشته اصلی توسط HADIS همونی ک قراره ب تو زن بده بچه مردمو به تمسخر نگیر میبینی اینها الدنگی بیش نیستن با اینها کلام به کلام نشو حالا چی میخونی؟ چند ساله پشت کنکور هستی؟اهل کجایی
نوشته اصلی توسط Hadi 3 میلیون میگیرم یه قرار میزارم همدیگه رو ببینید شماره حساب بده واریز کنم زن من کوش
نوشته اصلی توسط Hadi تو در جریان این بشر نیستی نمیشه بگم باشه نگو
نوشته اصلی توسط Hadi تو در جریان این بشر نیستی نمیشه بگم من مگه چمه الدنگ چرا دامان پاک یک جوان چشم دل پاک به بازی میگیری
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 میبینی اینها الدنگی بیش نیستن با اینها کلام به کلام نشو حالا چی میخونی؟ چند ساله پشت کنکور هستی؟اهل کجایی بازم بلانسبت همگی تجربی ، سال اولمه کنکور میدم مشهدم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 من مگه چمه الدنگ چرا دامان پاک یک جوان چشم دل پاک به بازی میگیری یادت نیست ... خشن کار
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 718 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 717 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن