نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیوث ریدی ابم قعطه من اهل تبریز نیستم اهل اذربایجانغربی هستم در هر صورت خیلی داری زر میزنی
نوشته اصلی توسط Hadi تایید
نوشته اصلی توسط _Khashi_ ی عمر اسم تورو کاشکی میخوندم الان فهمیدم خشیِ، چرا واقعا از اول خشی بودی؟
نوشته اصلی توسط HADIS بازم بلانسبت همگی تجربی ، سال اولمه کنکور میدم مشهدم بلانسبت من و تو ، بقیه الدنگ هستن موفق باشی فقط سخت نگیر کنکور رو. خدا همشهری الی الدنگ هستی خدا بهت صبر بده
نوشته اصلی توسط Hadi یادت نیست ... خشن کار اونم جای خود داره دیوث عمته خوشگله ترگل ورگله
نوشته اصلی توسط _Khashi_ در هر صورت خیلی داری زر میزنی تو بیا پستو تا عملی حرف بزنیم عزیزم
نوشته اصلی توسط HADIS ی عمر اسم تورو کاشکی میخوندم الان فهمیدم خشیِ، چرا واقعا از اول خشی بودی؟ سواد نداری دیگه با همین فرمان هم میری به استقبال کنکور
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 بلانسبت من و تو ، بقیه الدنگ هستن موفق باشی فقط سخت نگیر کنکور رو. خدا همشهری الی الدنگ هستی خدا بهت صبر بده ممنون از حمایتت باشه ممنون
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تو بیا پستو تا عملی حرف بزنیم عزیزم من خودم اینکاره ام بالام جان ، بیا مشهد ببرمت باغ آلو
نوشته اصلی توسط _Khashi_ سواد نداری دیگه با همین فرمان هم میری به استقبال کنکور آدم همشهریشو ضایه میکنه؟ ای فرومایه ، نه دلم ب کنکور 96 خوشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 743 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 743 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن