هادی عصری با بچه ها رفتم لبی تَر کردم .
جات خالی الان بی هوش![]()
هادی عصری با بچه ها رفتم لبی تَر کردم .
جات خالی الان بی هوش![]()
فیلم کچل ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز تو با دوز و کلک .. به قلب من زدی سرک .. با بوسه های نم نمک
با خواستنای کم کمک .. فتنه تو کارم کردی
یه روز برای دلبری .. پر کشیدی مثل پری .. با گونه های گل گلیت..
با بوسه های هل هلیت .. منو بیقرارم کردی
باز هم دیدی که من با هاتم .. تا گفتم که خاطر خواتم
منو از سرت وا کردی .. با من چه کارا کردی
خدا ازت نگذره یار ... ازت نمیگذرم یار
صابر![]()
آرمین بابا ! جای تو هم خالی !
پشت بیمارستان کاشانی پِیک پشت پِیک !![]()
جلوی ستاد خبری امن ترین جا برای . . .![]()
آره حاژی !
صبح ناشتا تَهِ بُطری رو به یادت می زنم !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر نمیزنی ها ؟ بلایی به سرت بیارم روزی 1000 تا تشکر بزنی اتوماتیک وار
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 119 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 119 مهمان ها)