نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تلگرام برام بفرست ریدی اول بگو چی به من میرسه حق منو باید بدی
نوشته اصلی توسط R A S O O L گفت میخوام برم خونه خاله ام خونه ی خاله کلاسیک ترین راه واسه پیچوندن به حساب میاد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi اول باید ویندوزت رو عوض کنی ویروسم داری صد در صد ناموسا سرکار گذاشتی دیگه ؟! نه به جان خودم خب تو لیست بنویس ویندوز رو هم عوض کن 8 بزن یا 9 یا 10
نوشته اصلی توسط R A S O O L نه موتوسفانه ای بابا ! سرشبی دیدم بوی کباب میاد نگو خر داغ میکردن شانس نداریم ایشالله فردا یا فرداهایی دگر اقدام کنم فقط من نگرانتم اینقد ب خودت استرس وارد نکن ی کنکورِ دیگه چیزی نیس
برید دانشگاه آزاد بدون کنکور راحت و بدون استرس و بدون درس خوندن مدرک بگیرید
نوشته اصلی توسط MrCrow خونه ی خاله کلاسیک ترین راه واسه پیچوندن به حساب میاد من که باهاش صحبت نکردم من مثلا باهاش قهرم رفیقم با گوشی من زنگ زد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MrCrow برید دانشگاه آزاد بدون کنکور راحت و بدون استرس و بدون درس خوندن مدرک بگیرید اون مدرک رو باید لوله کنی .... بله
نوشته اصلی توسط R A S O O L من که باهاش صحبت نکردم من مثلا باهاش قهرم رفیقم با گوشی من زنگ زد رفیقت ...کش نیست
نوشته اصلی توسط MrCrow پس بشین واسه کنکور آماده شو باشه
نوشته اصلی توسط MrCrow رفیقت ...کش نیست یعنی رفیقم دروغ گفته ؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 375 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 375 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن