نوشته اصلی توسط MrCrow برید دانشگاه آزاد بدون کنکور راحت و بدون استرس و بدون درس خوندن مدرک بگیرید جدا از بحث مدرکش،شهریمونو شما میدی
نوشته اصلی توسط HADIS فقط من نگرانتم اینقد ب خودت استرس وارد نکن ی کنکورِ دیگه چیزی نیس عااااااره بابا تنت سلامت باشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط R A S O O L اون مدرک رو باید لوله کنی .... بله نیست الان اونایی که مدرکاشون رو از دانشگاه دولتی گرفتن الان همشون رییس کارخونه و شرکت ها تشریف دارن - مدرک مدرک دیگه به هیچ دردی نمیخوره
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط R A S O O L من که باهاش صحبت نکردم من مثلا باهاش قهرم رفیقم با گوشی من زنگ زد با خانم منشی دوس شدی؟
نوشته اصلی توسط MrCrow نیست الان اونایی که مدرکاشون رو از دانشگاه دولتی گرفتن الان همشون رییس کارخونه و شرکت ها تشریف دارن - مدرک مدرک دیگه به هیچ دردی نمیخوره از این زاویه بهش ننگریسته بودم
نوشته اصلی توسط R A S O O L یعنی رفیقم دروغ گفته ؟؟؟ اخه اینکه بگن میخوای بریم خونه خاله مون واسه من تو هیچ قاموسی نمیگنجه
نوشته اصلی توسط HADIS با خانم منشی دوس شدی؟ دوست شدم ولی خوده خرم پروندمش
نوشته اصلی توسط MrCrow نیست الان اونایی که مدرکاشون رو از دانشگاه دولتی گرفتن الان همشون رییس کارخونه و شرکت ها تشریف دارن - مدرک مدرک دیگه به هیچ دردی نمیخوره این چیزی ک میگی فقط در مورد رشته های مهندسی صدق میکنه با توجه ب شرایط
نوشته اصلی توسط MrCrow اخه اینکه بگن میخوای بریم خونه خاله مون واسه من تو هیچ قاموسی نمیگنجه عاخه گوشی من قابلیت ضبط صدا داره منم تقاضای ویدیو چک کردم
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi نه به جان خودم خب تو لیست بنویس ویندوز رو هم عوض کن 8 بزن یا 9 یا 10 9 هم مگه داریم ؟ دیدی ریدی حالا اگه میخوای ببری بیرون تا بت لیست نرم افزارای لازمو بت بدم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 317 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 317 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن