@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کرمانشاهی عزیز
!!!!!!مژده!!!!!!!!
من از این سرویس اینترنت جدید اختصاصی توی کرمانشاه نصب کردم عاااااااااااااالیه
کلی زجر کشیدم از این مشکل اینترنت
الان واقعا مشکل ندارم ، یه فیلم 1 گیگی رو توی 7 دقیقه دانلود میکنم ، بعضی وقتا سرعت دانلودم به 9 مگابایت بر ثانیه میرسه تاحالا سرعتم از 1 مگابایت بر ثانیه پایین تر نیومده ( دقت کنید 9 مگابایت نه مگابیت )
نه خط تلفن میخواد نه پورت میخواد ، نه نویز داره ، هیچ مشکلی نداره ، بهش میگن اینترنت اختصاصی ، خیلی خیلی عالیه ، دوستان حتما برین ثبت نام کنید ( یه ویژگی داره اینه که به رایگان براتون نصب میکنن همون لحظه تست میکنن ، اگه خواستین پولشون میگیرن ازتون اگه نه جمعش میکنن .)
تعرفه هاشم دقیقا مثل adsl هستش و گیگش 3900 تومنه البته من خودم چون دانلودم زیاده گیگ ویژه میخرم ، هر گیگ 700 تومن تقریبا .
یه آنتن داره رو پشت بام نصب میکنن
سه ماه اشتراک یک مگابایت بر ثانیه رایگان هم روش هست ، ( بازم دقت کنید یک مگابایت بر ثانیه نه مگابیت - توی این نوع سرویس همه واحد اندازه گیری شون مگابایته ، نه مثل مخابرات دزدی کنه و کلاهبرداری کنه و بگه سرویس یک مگابیت)
هزینه راه اندازی اولیه ش 250 هزار تومنه به اضافه سه ماه اشتراک رایگان
والا به نظر من ارزش داره ، من حاظرم برا این کیفیت 10 برابر این پول رو هزینه کنم .
برید توی سایتش رایگان ثبت نام کنید و رایگان میان براتون نصب میکنن و تست میکنن ، اگه راضی بودین پولشو همون لحظه میگیرن ، اگه نه که جمعش میکنن .
البته من کلی بهشون زنگ زدم و یه راهکار بهم دادن و کاری کردم که اون 250 رو ندادم و رایگان نصبش کردن برام .
راهکارش اینه که اگه توی آپارتمان هستین و 10 واحد از اون آپارتمان از این اینترنت سفارش بدن واسه شما رایگان نصب میکنن
البته اون موقع هزینه ش میشه صد هزار تومن ، یعنی هر واحد 100 هزار تومن بده
من رفتم با مدیر ساختمان صحبت کردم تو برد اطلاعیه زدم 10 واحد از 12 واحد رو خودم ثبت نام کردم و پول ازشون گرفتم و دادم به شرکت ، اونا هم اومدن نصب کردن برا همه ، برا من رایگان نصب کردن .
به نظر من دوستان شما هم امتحان کنید .
یه فیلم دانلود هم گذاشتن تو سایشون که نشون میده سرعت دانلودشون 12 مگابایت بر ثانیه ست ( بازم دقت کنید 12 مگابایت )
من خودم تا 9 مگابایت رو دانلود کردم .
حتما امتحان کنید ، همون روز هم که ثبتنام کنید نصب میکنند ، دیگه مثل مخابرات نیست اگه یه هفته شارژ نکنید پورت رو جمع آوری میکنند تا دو سال هم استفاده نکنید سرویس سرجاشه و کسی جمعش نمیکنه .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره شون هم 38386801 و 38387397
البته این شماره قسمت فروشونه فکر کنم .
موفق باشین دوستان