کاری نمی شود کرد اندیشه مست باشد
می رویَد از دهان ها انگور پشت انگور...
کاری نمی شود کرد اندیشه مست باشد
می رویَد از دهان ها انگور پشت انگور...
!?Who Cares؟!
در این روزگار ِ شبیه خودت
به یک مرد ِ یک عمر دریا صفت
که جرمی ندارد به جز معرفت
مگر می شد که خیانت نکرد ؟ !...
!?Who Cares؟!
Dumb & Dumber 1 1994
!?Who Cares؟!
چقد خوبه بارون...
حال میده همین الان بری قدم...
!?Who Cares؟!
تفففف ..
سازندگان سریال "بازی تاج و تخت" در مصاحبهای عنوان کردند تاریخ شروع نمایش فصل آینده هنوز مشخص نیست. دیوید بنیوف و دی.بی. وایس به توضیح دربارهی این خبر پرداختند و اضافه کردند مغایرت شرایط جوّی در فصل آینده با آبوهوایی که برای فیلمبرداری قسمتهای جدید مورد نیاز است موجب شده مراحل تولید به عقب بیافتد و به تبع آن این تأخیر شامل حال شروع نمایش فصل آینده نیز میشود. بدون شک طرفداران "بازی تاج و تخت" از این واقعیت که فصل آیندهی تنها هفت قسمت خواهد داشت در کنار این خبر جدید خوشحال نخواهند شد.
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره هوا خفنه میچسبه پیاده روی من رفتم شب ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
خوشا به حالت... من ساعت 8 رفتم یه نیم ساعت خیلی چسبید...
!?Who Cares؟!
در حال حاضر 453 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 453 مهمان ها)