خدا رو شكر
اين لامپ صدم كاش قبول نميكرد اگر مسخواست سينگل ميداد بيرون
نويد از همه ياد كردي الا من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عرض كردم تلوزيون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]بزرگمهر عزيز فقط طراحي روي جلد و زحمت كشيدن
کيروش: بهترين راهکارها را انتخاب کرديم
سرمربي تيم ملي ايران گفت: تمام برنامههاي ليگ، تيم ملي و جام حذفي براي فصل 2014-2015 را بررسي و بهترين راهکارها را انتخاب کرديم.
کارلوس کيروش در نشست خبري پس از جلسه با مسئولان فدراسيون و سازمان ليگ اظهار داشت: امروز جلسهاي را پشت سر گذاشتيم که در آن تمام برنامههاي ليگ، تيم ملي و جام حذفي براي فصل 2014-2015 را بررسي و بهترين راهکارها را انتخاب کرديم.
به نقل از تسنيم، وي افزود: طبق تجربه 3 سال گذشته به نتايجي رسيديم که تاج آنها را اعلام ميکند و من از زحمات تاج و بهروان براي همکاري در اين زمينه تشکر ميکنم.
کيروش خاطرنشان کرد: تا 31 جولاي (9 مرداد) با فدراسيون قرارداد دارم و فقط اين را مي توانم بگويم که برنامه هاي ليگ را بررسي کرديم و به نتايج خوبي رسيديم.
سرمربي تيم ملي گفت: برنامههاي تيم ملي براي جام ملتهاي 2015 آسيا مورد بررسي قرار گرفت و اکنون فقط اين را ميتوانم بگويم.
آیه 42 و 43 سوره ابراهیم بسیار متناسب با احوال این روزهای غزه :
گمان مبر که خدا از آنچه ظالمان انجام می دهند غافل است
آنها را برای روزی تاخیر انداخته است که چشمها در آن از حرکت باز می ایستد
گردنها را کشیده سرها را به آسمان بلند کرده حتی پلک چشمهایشان از حرکت باز می ماند
و دلهایشان خالی میگردد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 468 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 467 مهمان ها)