جالب اینکه خودشان سالها پیش در ترانهای که یک بانوی خواننده به اسم «دینامیک» یا همچین چیزی خوانده، ترانهای گفته بودند که قطعاً شما که یک سایت خبری هستید هم نمیتوانید متن آن شعر را چاپ کنید
ريد به محمدعلي بهمني
تا زمانی که یکسری آدم در آنجا هستند که شناختشان از موسیقی جهان به مثلاً «فرانک سیناترا» ختم میشود و موسیقی روز دنیا را نمیشناسند و روی هرگونه نوآوری خطِ غیرمجاز میکشند،
من دو سال و نیم در مرکز موسیقی دنبال مجوز آلبوم «پرنده بیپرنده» رضا یزدانی بودم. آقای نوری مجوز نمیدادند و میگفتند که خواننده ویبراسیون ندارد. آخر کار من گفتم مگرکارخانه کنسرو است
من میگویم کسی حق ندارد ترانه شخص دیگری را حذف یا از انتشار آن جلوگیری کند. میتوانند هیئتی تشکیل دهند که کارها را درجهبندی کند و درجه A و B و C به آنها بدهند. همهجای دنیا اینگونه است و جلوی کاری را نمیگیرند. آن کسی که موزیک درجه C خریده، میداند که نباید مثلاً پیش یک کودک زیر 18سال به آن گوش کند زیرا امکان دارد که در آن فحش باشد، اما نه اینکه پیشاپیش همهچیز حذف شود. البته اینجا اگر آن چرخه به وجود بیاید، من مطمئنام که CDهای درجه C از همه پرفروشتر میشود!
به نظر من تمامی کسانی که به شکل مجاز در ایران کار میکنند، بالاخره یک جایی وا دادهاند. تمام این ترانهسراها و آهنگسازان و خوانندگان در خلوت از شرایط مرکز موسیقی و ارشاد گلهمندند، اما هیچکدام اعتراض رسمی نمیکنند؛ چون به آن آبباریکه کنسرت احمقانه سالن میلاد راضی هستند.
نه پس تو خیابون کنسرت بذارن
حکایت این یغما هم شده حکایت حامی
در حال حاضر 433 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 433 مهمان ها)