باری غرور از سر بنه و انصاف درد من بده
ای باغ "شفتالو" و "به" ما نیز هم بد نیستیم ...
گر تو به حسن افسانهای یا گوهر یک دانهای
از ما چرا بیگانهای ما نیز هم بد نیستیم ...
با لاشیان تو می پری دور از جناب خیلی خری
تو محشری از همه سری ما نیز هم بد نیستیم
.
last night sheikh with light searching in the city
said i hate demon and bogie give me humans
.
ای جان شبانه هم سرعتش رو 300 !!!!
تغییر نکرد ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطوری که خیلی دان میشه کرد !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم
The passion of rumi
همون آلبوم که کاندید گرمی شده بود
تراک 3 بود این فک کنم
من او بُدم من او شدم با او بُدم بی او شدم در عشق او چون او شدم زین رو چنین بی سو شدم
http://dl3.tehranmusic363.com/FullArchive/index.php?dir=TehranMusic%2FS%2FShahram%20Nazeri%2 FAlbum%2FShahram%20Nazeri%20%26%20Hafez%20Nazeri%2 0-%20The%20Passion%20Of%20Rumi%2FShahram%20Nazeri%20 %26%20Hafez%20Nazeri%20-%20The%20Passion%20Of%20Rumi
ویرایش توسط Changed : 07-27-2014 در ساعت 04:16 AM
در حال حاضر 311 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 311 مهمان ها)