صفحه 15541 از 18606 نخستنخست ... 145411504115441154911553115539155401554115542155431555115591156411604116541 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 155,401 به 155,410 از 186051

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Roly نمایش پست ها
    الکل توو خوون چی میگه

2. کاربر مقابل از Changed عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    عرض ادب و احترام....من تا به امروز چندین بار توسط ادمین های سایت موزیک باران حذف شدم و واقعا دلیلش را نمی دانم....اگر واقعا در یک تایپیک نمی توانید آزادی اندیشه و بیان را تحمل کنید و یک فضای کاملا

مونولوگ وار رو به وجود آوردید؟،پس حداقل اینقدر شعار آزادی آزادی سر ندهید...بنده متاسفم برای اون دوستی که برای دکتر روحانی تایپیک می زند و مطالب جانب دارانه برایش شیر می کند،اما طاقت یک خط نوشته در

قالب نقد از ایشان را ندارد....البته همین جاهاست که انسان واقعا می تواند فضایی که در آن تنفس می کند را کاملا درک کند...به هر حال آقای امیر و آقای الیاس:در دنیایی که با فشار دادن چند شاسی می توان انقلاب

کرد،خفه کردن اندیشه در نطفه دیگر محلی برای اعراب ندارد..من فکر کنم حدودا چهار پنج سالی هست که با موزیک باران آشنا شدم و همیشه سعی کردم به دور از حاشیه مطالب خودم رو در خدمت خطوط تفکرم ارائه

کنم...اما این نوع برخود گاز انبری رو واقعا درک نمی کنم؟؟؟آخه با این اقدام می خواهید کدام قله را فتح کنید؟ نام قله ی مد نظر رو بگویید،شاید در توانم باشد و بتوانم در فتح آن بهتان کمک کنم...من باز هم اکانت

جدید زدم و از دوباره شروع می کنم،فقط به این امید که تا دقایق دیگر از دوباره پاک نشوم....
    ویرایش توسط mohamad reza sa : 05-08-2017 در ساعت 03:38 PM

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad reza sa نمایش پست ها
    عرض ادب و احترام....من تا به امروز چندین بار توسط ادمین های سایت موزیک باران حذف شدم و واقعا دلیلش را نمی دانم....اگر واقعا در یک تایپیک نمی توانید آزادی اندیشه و بیان را تحمل کنید و یک فضای کاملا

مونولوگ وار رو به وجود آوردید؟،پس حداقل اینقدر شعار آزادی آزادی سر ندهید...بنده متاسفم برای اون دوستی که برای دکتر روحانی تایپیک می زند و مطالب جانب دارانه برایش شیر می کند،اما طاقت یک خط نوشته در

قالب نقد از ایشان را ندارد....البته همین جاهاست که انسان واقعا می تواند فضایی که در آن تنفس می کند را کاملا درک کند...به هر حال آقای امیر و آقای الیاس:در دنیایی که با فشار دادن چند شاسی می توان انقلاب

کرد،خفه کردن اندیشه در نطفه دیگر محلی برای اعراب ندارد..من فکر کنم حدودا چهار پنج سالی هست که با موزیک باران آشنا شدم و همیشه سعی کردم به دور از حاشیه مطالب خودم رو در خدمت خطوط تفکرم ارائه

کنم...اما این نوع برخود گاز انبری رو واقعا درک نمی کنم؟؟؟آخه با این اقدام می خواهید کدام قله را فتح کنید؟ نام قله ی مد نظر رو بگویید،شاید در توانم باشد و بتوانم در فتح آن بهتان کمک کنم...من باز هم اکانت

جدید زدم و از دوباره شروع می کنم،فقط به این امید که تا دقایق دیگر از دوباره پاک نشوم....
    برادر شما اکانت اصلیتو یوزرشو بده من شاید بتونم کاری کنم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    کار خوبیه ولی
    دارای نبوغی کمو بیش می باشد
    خوشمان آمد
    کسو شعری بیش نبود

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad reza sa نمایش پست ها

اقا من حرفمو پس میگیرم من هیچ غلطی نمیکنم مرشد خیلی اعصابش خورده

خو راس میگه دیگه الان چیه این علم الهدی ریده تو شهر مشهد شهر شده غم خونه

یه تئاتر نوید محمد زاده میخواستیم بریم تو تک سالن کوچیک تئاتر پارک ملت مشهد نذاشت

ننگ بر این علم الهدی و خاندانش رسما داره بر ما مشهدی ها حکومت میکنه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    مطمئنن در سایت موسیقی من اجازه نمیدم از رئیسی کسی طرفداری کنه ایشون با پدرزن تندرو خود دو ساله کل موسیقی رو قدغن کرده تو خراسان رضوی شمالی جنوبی شرقی غربی بعد تو بیای تو سایت موسیقی برا قاتلان موسیقی تبلیغ کنی مگه نه موسیقی بده پس بزنید به چاک و ببینید رئیس جمهور کجا سخنرانی داره برید اونجا بلکی بتونید سخترانی رو بهم بزنید حداقل فضا هم اینجا برای ترویج دیدن و حمایت از این افراد وجود نداره شما چند تا اسم داری امیر علیرضا محمد 2 سال پشت هم از فردی انگل وار به نام احمدی نژاد اینجا حمایت میکردی الان که فهمیدین بابا این یارو انگله زد کل مملکت به فاک داد حالا نوبت بقیه شد بابا امیر المومنین بغدادی و سران داعش تو زندادن ابوغریب بودن شما انقلابیون هر روز مستند میساختین اغا دارن اونجا افراد بی گناه شکنجه میکنن در اومدمن نزدیک چند صد هزار آدم به خاک خون کشیدن چند صد هزار نفر آواره کردن از کشوراشون الان این شد آزادی بیان تو سایت موسیقی اومدی برای رئیسی تبلیغ کنی
    امیر فقط در این حد بهت بگم هر منطقه از مشهد بری یه زمین چند هکتاری میبینی که دورش دیوار کشیدن بعد سرتا سر دیوار نوشته این ملک متعلق به آستان قدس میباشد

بعد نصف شبا که از خونه بزنی بیرون مردمی رو میبینی که یه کیسه رو دوششونه سرشونم تو اشغالی ها تا پلاستیک و ... جمع کنن برن کیلویی سه چهار تومن بفروشن

یه همچین شهر تخمی داریم ما

دم حرم به جان جفتیمون دخترایی هستن با پوشیه و نقاب و ... میرن داخل مغازه ها بعد پوشیه رو میکشن بالا میگن اقا مثلا ساعتی انقدر میگیرم میام باهات میخوابم یعنی دقیقا تو بازار رضا و دم حرم از این دخترا زیادن پوشیه و چادر و نقاب میزنن که کسی نشناسدشون ابروشون بره خیلی ها هم که تن به خوابیدن با عرب ها رو میدن

کاربر جدید
    بنای مباحثه رو ندارم.....اما بزرگوار بنده کی از آقای رئیسی حمایت کردم...آپلود کردن کلیپی که در آن کاندید ریاست جمهوری اموال خودش را رونمایی می کند،اسمش تبلیغ شد؟؟؟؟چرا اینقدر راحت بنای تهمت را بر حقیر روا

میدارید...گرچه چهارچوب استدلالتان کاملا فشل و ناقص است،اما همانطور که گفتم بنای مباحثه آن هم در ظرف مصداق را حداقل با شما ندارم...

فوق حرفه ای
    علم الهدی : با برگزاری کنسرت در تمام کشور مخالفم

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

حرفه ای

صفحه 15541 از 18606 نخستنخست ... 145411504115441154911553115539155401554115542155431555115591156411604116541 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 625 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 625 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع