شما به من بگو برنامه اين آقا در مورد ناموس مردم چيه ؟
بگو برنامش در مورد گشت ارشاد و بگير ببند چيه ؟
بگو من ميتونم دست زن و بچمو بگيرم راحت برم بیرون ؟ حتی اینم در نظر این آقا جرمه
برنامه هاي اين آقا رو در مورد گشت ارشاد ، ناموس مردم ، اينترنت و ... بگو
بگو که اينا ميخوان تلگرام رو فيلتر کننن اينستا رو فيلتر کنن جلو کنسرت و موسيقي رو بگيرن بدجور
بگو که همه چي رو تحت نظر بگيرن تا بشیم مثه کره شمالی !!
بگو فضاي امنيتي که اين آقا ميخواد تو فضاي مجازي را بندازه چيه ؟ بگو که میخواد سرک بکشه تو همه چی ...
بگو اين آقا ميخواد ما رو ببره به دهه 60 که کميته ميريخت خونه مردم بگير ببند راه مينداخت زن و بچه مردم آرامش نداشتن حتی تو خونه خودشون !
اين آقا برنامه داره بدجور هم برنامه داره ولي بروز نميده و ميخواد شيک باشه ...
اين آقا ميخواد زن رو بفرسته تو آشپزخونه و محدوديت وسيع ايجاد کنه ... تحجر از سر و روش میباره
صد رحمت به احمدي نژاد
تفکر اين آقا شيکه رو ميشناسم و بازم میگم خطریست بسیار بزرگتر از مموتی
البته اگه رییسی بیاد باعث رونق اقتصادی میشه اونم فقط واسه عمله و بنا و مصالح فروش آخه برنامه داره دیوار بکشه بین رن و مرد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
خدا شاهده من بدونم این یارو یه درصد از روحانی بهتره بش رای میدم ولی خب وقتی طرف داماد یکی مث اون عنه وقتی میگه مشکل مردم ما مگه کنسرته وقتی هیچ برنامه برای اقتصاد نداره تک تک حرفایی که اینو قالیباف زدن مسئولین اون سازمان گفتن اغا نمیشه اینا دارن فله ای حرف میزنن اصلا تحقیق نکردن همینجوری یا علی گفتن اومدن به اسم عسلام مردمو خر کنن بخوصوص این قشر روستایی و فقیرو حزب اللهی
خدایی من و تو تو جهندم این علم الهدی زندگی میکنیم باس بریم تهران مرشد
یه خبرنگار گاردین اومده بوده مشهد واسه تحقیق و نوشتن یه مقاله تو مقالش نوشته بود که از یه تاکسی خطی مشهد خیلی چیزا شنیده تو مقالش نوشته بوده عرب ها واسه سه چیز میان مشهد.... زیارت ..غذا و سک.س
تو مقالش نوشته بود تازه بعضی هاشون دخترای مشهدی رو اجاره میکنن مثلا یه هفته اجارشون میکنن بعد دختره باید تو این یه هفته با طرف مسافرت بره تو هتل باهاش باشه هرشب و هر روز اون یه هفته باید با عربه باشه هر وقتم عربه خواست باید خودشو در اختیار عربه قرار بده کلا باید یه هفته با عربه زندگی کنه
میشه گفت بی سر و صداترین و الکی ترین کار محسن چاوشی همین فندک تب دار است
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
همه چی ضعیف
ماقبل مقوا ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 489 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 489 مهمان ها)