صفحه 15544 از 18603 نخستنخست ... 145441504415444154941553415542155431554415545155461555415594156441604416544 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 155,431 به 155,440 از 186021

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    اختصاصی ..

⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    هنو گوش ندادم ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    گوش ندی بهترِ
    واسه سلامت شنواییت میگم ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

کاربر جدید
    [QUOTE=ehsan1361;717318]شما به من بگو برنامه اين آقا در مورد ناموس مردم چيه ؟
    بگو برنامش در مورد گشت ارشاد و بگير ببند چيه ؟
    بگو من ميتونم دست زن و بچمو بگيرم راحت برم بیرون ؟ حتی اینم در نظر این آقا جرمه
    برنامه هاي اين آقا رو در مورد گشت ارشاد ، ناموس مردم ، اينترنت و ... بگو
    بگو که اينا ميخوان تلگرام رو فيلتر کننن اينستا رو فيلتر کنن جلو کنسرت و موسيقي رو بگيرن بدجور
    بگو که همه چي رو تحت نظر بگيرن تا بشیم مثه کره شمالی !!
    بگو فضاي امنيتي که اين آقا ميخواد تو فضاي مجازي را بندازه چيه ؟ بگو که میخواد سرک بکشه تو همه چی ...
    بگو اين آقا ميخواد ما رو ببره به دهه 60 که کميته ميريخت خونه مردم بگير ببند راه مينداخت زن و بچه مردم آرامش نداشتن حتی تو خونه خودشون !
    اين آقا برنامه داره بدجور هم برنامه داره ولي بروز نميده و ميخواد شيک باشه ...
    اين آقا ميخواد زن رو بفرسته تو آشپزخونه و محدوديت وسيع ايجاد کنه ... تحجر از سر و روش میباره
    صد رحمت به احمدي نژاد
    تفکر اين آقا شيکه رو ميشناسم و بازم میگم خطریست بسیار بزرگتر از مموتی[/

در اینکه سستم سیاسی کشور در تولید نیروی انسانی دچار ضعف فراوان هست که در آن به هیچ وجه شکی نیست،چون اگر ما نیروی انسانی بالفعلی

داشتیم،حداقل پس از چهل سال این منوی کاندیدهای ریاست جمهوریمان نبود...اما این موضوع و موضوعاتی که شما به آن اشاره کردید دلیلی نمی شود

برای اینکه ما دولت کنونی را نقد نکنیم،بیاییم بگوییم چون افراد حاضر در عرصه ی انتخابات اون مقیاس مد نظر رو ندارند،حداقل از نظر من یا ما،پس ما به

وضعیت کنونی بسنده کنیم و بار دپگر به دیپلماسی ذلت در لوای سیاست داخلی مشت کرده به سمت دهان ملت اقبال نشان دهیم....

Moderator

Moderator

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad reza sa نمایش پست ها

در اینکه سستم سیاسی کشور در تولید نیروی انسانی دچار ضعف فراوان هست که در آن به هیچ وجه شکی نیست،چون اگر ما نیروی انسانی بالفعلی

داشتیم،حداقل پس از چهل سال این منوی کاندیدهای ریاست جمهوریمان نبود...اما این موضوع و موضوعاتی که شما به آن اشاره کردید دلیلی نمی شود

برای اینکه ما دولت کنونی را نقد نکنیم،بیاییم بگوییم چون افراد حاضر در عرصه ی انتخابات اون مقیاس مد نظر رو ندارند،حداقل از نظر من یا ما،پس ما به

وضعیت کنونی بسنده کنیم و بار دپگر به دیپلماسی ذلت در لوای سیاست داخلی مشت کرده به سمت دهان ملت اقبال نشان دهیم....
    سیستم سیاسی ؟ کدوم سیستم سیاسی ؟ کدوم نیروی انسانی ؟ برای شما یکی مثه جلیلی میشه نیروی انسانی ! یا بقایی میشه نیروی انسانی برای شما
    دید امثال شما اینه که نیروی سیاسی باید در خطوط فکری ما حرکت کنه ! نیروی انسانی از نظر شما باید هر روز صبح که از خواب بلند شد بزنه یه جایی رو نابود کنه ! بزنه خزانه رو خالی رو کنه ! رشد اقتصادی رو منفی کنه ! بره تو بیابون مسکن مهر بسازه پول مملکتو به باد بده ! بره ونزوئلا کارخونه بسازه و به آفریقایی پول دستی بده ؟! بیاد سرک بکشه تو زندگی مردم به اسم اسلام ! بیاد ناموس جلوی ناموس مردمو بگیره سوار ون کنه !
    از نظر شماها این میشه نیروی انسانی سیاسی !!!!!! درسته ؟؟؟
    نقد ؟ خوب منم نقد میکنم و معتقدم این آرمارها درست نیست ولی میبینم اگه جریان آقا شیکه حاکم بشه چه بلاهایی سر این مملکت میاد و دچار خفقان میشم پس نمیخوام تحجر 4 سال بر ما حکومت کنه پس بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب میکنم
    دیپلماسی ذلت ؟ این حرفا تاریخ مصرفش گذشته
    ویرایش توسط ehsan1361 : 05-09-2017 در ساعت 09:31 AM

فوق حرفه ای
    الله اکبر الله اکبر الله اکبر

فوق حرفه ای
    اوه شات آپ آی فِی گِرد عالیه این مهران غفوریان
    تبلیغشو دیدم شبکه نسیم یاد سریال ارث بابام افتادم

کاربر جدید
    آخه بزرگوار چرا راه رو گم می کنی؟ چرا برای بیان اندیشه و نقد اندیشه ی من اینقدر تهمت میزنی و هتاکی می کنی؟ کی گفته منظور من از نیروی انسانی سعید

جلیلی و بقایی و...هستند؟ نیروی انسانی یعنی من و شمای نوعی که حالت بالقوه مان به بالفعل تبدیل نشده است....سیستم سیاسی هم منظور همان

بروکراسی هست که مثلا در سوئیس باعث پیشرفت همه جانبه ی یک کشور می شود و در کشور ما عامل فساد...اینقدر پراکنده و جزئی می نویسید که یارای

پاسخ دادن به مطالبتان را ندارم...یعنی لذت نمی برم از اینکه بخواهم به تهمت هایتان پاسخ دهم...واقعا برای حقیر جای سئوال دارد که شما واقعا از فضای کنونی

کشور راضی هستید؟ که اگر اینطور باشد که دیگر می توان گفت خود کرده را تدبیر نیست....چرا نمی خواهید بپذیرید که مهم ترین رقیب دولت دکتر روحانی در

انتخابات پیش رو، نا امیدی مردم است...مردم نا امید هستند از این دولت...دلیل این نا امیدی هم این است،که این دولت تمام فعالیت هایش را متمرکز بر عرصه ی

سیاست خارجی کشور کرد و تمام عرصه ی سیاست خارجی اش را هم معطوف به برنامه جامع اقدام مشترک کرد و در نهایت برجام با شکست مواجه شد...نگاه

کلی من به انتخابات امسال در این جمله خلاصه می شود:که دعوا،دعوای قدرت است و نه مردم...دولت کنونی که پس از گذشت 4 سال به جای اینکه بیاید از

کارنامه اش دفاع کند،می آید باز هم بانگ احمدی نژاد را در بوق کرنا می کند،افراد دیگر حاضر هم که فاقد یک برنامه ی مدون برای اداره ی کشور علی الخصوص من

باب اقتصاد می باشند...انشاالله که مردم نه اصلخ ترین شخص،بلکه اصلح ترین راه و گفتمان را بتوانند انتخاب کنند و خود بتوانند پیشرفت کشور را رقم بزنند تا ما

بتوانیم در 1404 به قدرتمند ترین کشور در خاورمیانه تبدیل شویم...

صفحه 15544 از 18603 نخستنخست ... 145441504415444154941553415542155431554415545155461555415594156441604416544 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 613 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 613 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع