فردوس کاویانی پس از بیماری کمال مهین
فردوس کاویانی پس از بیماری کمال مهین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیمز هم همینجوریه تراکم استخوان وحشتناکی داره آزمایش کردن تا 40 سالگی راحت میتونه بازی کنه
شما طرفدار همون هایی هستی که میخوان تو پیاده روها دیوار بکشن و کل جامعه رو زنونه مردونه کنن ! همونایی که اگه بیان مملکت رو با سیستم هزار سال پیش اداره میکنن بدون هیچ تفریحی مخالف با موسیقی و فرهنگ و هنر و کسی هم حق نداره حرفی بزنه
همون هایی که میان میگن مردم باید با اشکنه شکم خودشون رو سیر کنن ولی شکم خودشون ...
همون هایی که در دوره قبل میگفتن گرانی و تورم کار خداست ولی الان میان میگن به خاطر بی تدبیری دولته
همونایی که از حربه ی مستضعف و محروم استفاده کردن در سال 84 و کشور رو با تورم 40 درصدی مواجه کردن و الان دوباره با همون شعار اومدن
شمایی که میگی دولت هیچ کاری نکرده شما یا از هیچ چیز اطلاع نداری یا داری خودتو به اون راه میزنی ! در زمان دولت قبل تورم به 40 درصد رسید پراید 6 میلیونی رسید به حدود 18 میلیون ! ونزوئلا کشوری بود که در سال 92 تورمش با ما در یه سطح بود حالا اونا تورم 1000 درصدی دارن و ارزش اسکناس و پولشون از یه دستمال کاغذی هم کمتره ولی ما تورم 40 درصد رو رسوندیم به زیر 10 درصد
ویرایش توسط R A S O O L : 05-09-2017 در ساعت 03:13 PM
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
برای کلامم آن قدری احترام قائل هستم که نخواهم تکرار مکررات کنم...قضاوت با دوستان...من در نوشته هایم:دولت را نقد کردم،شرایط موفقیت در یک معاهده ی بین المللی را بررسی
کردم،راه جلی هم من باب مشکلات اقتصادی هم مطرح کردم..از هیچ جریان و شخصی هم به هیچ وجه حمایت نکردم..اگر به رفرنس هایی که دادم توجه شود،کاملا متوجه خواهید شد،که
گرفتار فضای سیاسی و بازی های جناحی نشدم و کاملا فرا جناجی مطالب رو منتشر کردم...به هر حال ممنون که تحمل کردید...
یا خدا چه کرد استیون ویلسون
دیوس به سوال من پاسخ نمیدی ها ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه با اپدیت بیارن تو امکاناتشون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 658 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 658 مهمان ها)