نوشته اصلی توسط mahdi باز که همون شد نکنه اسم همین اواتارتو سرچ میزنی نمای دیگه نداره ؟ نه همین یه دونه بود
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط Unforgiven راستی جنسیتم مذکره اسمم علیرضاس یه جور سـکسی گفتی عزیزم میدونم اسمتو ... لطف و محبت نیومده بهت
نوشته اصلی توسط mohammad68 واقعیت بوده الان مثلا هیچ اثری از دوستان پورتی نیست سلام عزیزم زمانی که اینجا گروهک تروریستی تشکیل مبدادن بودی؟ یه گروه اینور یه گروه از ادمین و .. اونور دختره اسمش یادم رفته شیدا بود؟
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
نوشته اصلی توسط mohammad68 میدونم اسمتو ... لطف و محبت نیومده بهت دمت گرم میدونی محبت دوست دارم اتفاقا عشقم
نوشته اصلی توسط mahdi زمانی که اینجا گروهک تروریستی تشکیل مبدادن بودی؟ یه گروه اینور یه گروه از ادمین و .. اونور دختره اسمش یادم رفته شیدا بود؟ شیدا که نهایت بره 3 سال پیش بود یا ابولفضل مسی چه گلی زد
ماه قبل از سپتامبر چی میشد دقیقا؟؟؟ من صادقانه بگم امیر ماه قبل از سپتامبر 2012 عضو شدم نه 2011
نوشته اصلی توسط A M I R پخ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Unforgiven دمت گرم میدونی محبت دوست دارم اتفاقا عشقم خواهش میکنم گلم
نوشته اصلی توسط mohammad68 شیدا که نهایت بره 3 سال پیش بود یا ابولفضل مسی چه گلی زد یادم رفته باو
نوشته اصلی توسط A M I R اوکی شد 2008 ما هم اوکی کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 383 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 383 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن