متاسفم واسه خودم ، همینجوری ...
متاسفم واسه خودم ، همینجوری ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
خودم اینجا ، دلم اونجا ، همه ی دار و ندارم اونجا (پیش نیکول ...) ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
ای گل در باغ ما پس تو کجایی؟ کجا؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نقل از پایگاه اینترنتی تلگراف؛ به نظر میرسد اظهارات تکراری دونالد ترامپ، [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آمریکا، در نشست به اصطلاح "اسلامی- آمریکایی" ریاض چندان هم توجه حاضران را جلب نکرد.
چرت زدن "ویلبور راس"، وزیر بازرگانی ترامپ، که در سفر به ریاض وی را همراهی میکرد، به سوژه رسانهها و شبکههای اجتماعی تبدیل شد. وزیر ۸۰ ساله ترامپ در این نشست، چرت عصرانه را به گوش دادن به سخنان پوچ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ترجیح داد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برخی کاربران شبکههای اجتماعی معتقدند حرکات موزون ویلبور راس در مراسم "رقص شمشیر" سعودیها، علت خستگی و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عمیق این پیرمرد بوده است.
"آداما بارو"، رئیس جمهور گامبیا، از دیگر چهره هایی بود که در این نشست خواب را ترجیح داد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
یعنی درد
ویرایش توسط Gsshop : 05-22-2017 در ساعت 10:08 PM
من درد مشترکم منو فریاد کن
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
الله الله الله جمیل
و اینک فینال
در حال حاضر 491 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 491 مهمان ها)