البته این طرح فقط در حد طرح تشریف داره
واسه عملی شدنش از همین الان شروع کنید پیام خصوصی دادن و شماره کارت بگیرید و مبلغ مشخص شده رو واریز کنید تا بعد ببینم چه خاکی باید تو سر بهروز صفاریان بریزم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
پس من شماره کارتم رو میدم که اعمال بانکی به سهولت انجام بگیره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
وا عطشا وا عطشا وا عطشا
چی چی رو تهنیت باد تهنیت باد بیچاره شدم
شباهت زیاد شهاب حسینی به برادرش
حسام الدین سراج: موسیقی در کشور ما مظلوم است
جمعی از شاعران و هنرمندان موسیقی ری به شعر خوانی و اجرای برنامه پرداختند و حسام الدین سراج نیز قطعاتی را با نوازندگی حسن علی نژاد (سه تار)، حمیده سعیدی نیا (عود) و علی سعیدی نیا (تنبک) برای حاضران اجرا کرد. «حسام الدین سراج» خواننده موسیقی سنتی ایرانی و نوازندهٔ سنتور و سهتار گفت: موسیقی در کشور ما بسیار مورد استفاده قرار می گیرد ولی در عین حال مظلوم است.
وی که چهارم خرداد ماه در نشست ماهانه هنرمندان شهرستان ری حضور یافته بود، افزود: متاسفانه اکنون خوراک موسیقی جامعه که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا صدا وسیما و یا هر نهاد دیگری تجویز می شود، موجب شده که مخاطب هیجان طلب شود و به جای گرایش به موسیقی و شعر خوب، با موسیقی نا مناسب و اشعار سطحی ارتباط بر قرار کند.
وی تاکید کرد: من شاگرد مکتب فرهنگ و هنر هستم و به قول استاد شجریان، سعی کنید شاگردی یاد بگیرد و هر که استادی را قبول کند، دریچه و زمینه پیشرفت را بر خود بسته است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)