ممر برات کامنت گذاشتم چرا در جواب برام قلب نفرستادی ...![]()
ممر برات کامنت گذاشتم چرا در جواب برام قلب نفرستادی ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
جنگ شده![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
من میگم نحسی سالگرد آلبوم موزن بود اینجو شده .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجلس ترکیده شبکه خبر داره از سفره افطاری حرف میزنه
خوشحالی نداره ناامنی و کشته شدن بیگناه
باز برن همه فکر و ذکرشان بشه حجاب و کنسرت و و چیزای مسخره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
حالا ک معلوم شده کار کی بوده
معلومه که کاری ب نظام و سیاست نداشته فقط میخواسته ناامنی درست کنه
سرنوشت داعش را به بابا اسی بسپارید . خودم ( حفظه الله )
بنده همینجا عرض میکنم فقط با یک عدد تیربار قادر هستم داعش را نابود سازم و معادلات منطقه ای را بر هم بریزم
بار دیگر رکورد زدیم
اولین و تنها کشوری هستیم که ملت وقتی حادثه تروریستی رخ داده به جای فرار ، با خیالی آسوده در گوشه خیابان نظاره گر عملیات و تیراندازیه
سلفی بگیران که غیر ممکنه نباشن
مُردیم تا بردیمتوی زِ مین ِ حریف چه شاه گلایی کاشتید آی ماشالا ماشالا ماشالا
# گلدن استیت
در حال حاضر 303 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 303 مهمان ها)