⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوستان
من یه مشکلی پیدا کردم اونم اینه که حجم اینترنتم بیشتر از اونچه که استفاده میکنم کم میشه
زود به زود حجمم تموم میشه نمیدونم چه کنم
مثلا همین الان 350 مگ حجم داشتم فقط حدود 150 مگ یا کمتر ویدیو دانلود کردم کل حجم 350 مگم تموم شد لطفا کمکم کنید
اینترنتم اسیاتک.... بعضی وقت ها از ***** شکن سایفون و لانترن( Lantern) استفاده میکنم
دمتون گرم که کمکم میکنید ..یه کاری کنید ریشه این که زود حجمم تموم میشه رو پیدا کنم .. من غیر تلگرام و اینستاگرام و همین موزیک باران به علاوه یکی دوتا سایت فیلم کلا نت گردی هم نمیکنم.. اگه از تنظیماته کامپیوترمه بگید چه کنم خواهش میکنم
موری (ره مد ظل العالی)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم وقتی از این فیلترشکنها استفاده میکنم حجم میپره ولی در مواقع عادی حجم درسته
اینها حجم میخورن وقتی با فیلترشکن دانلود میکنی دوبار حجم دانلود و بیشتر از حجم میره
تا قبل از اکتشافت این جهان دیدن داشت
هنوزم تصویری از تو رو اطلس نیست
نه تو پیش بینی قومی ، نه هیچ اخباری
از گذشته چشمات در دسترس نیست ......
![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
رونمایی از نخستين پوشش چادر مخصوص پرستاران توسط مسئولان وزارت بهداشت
حاج خانوم پرستار بیا آمپول منو بزن![]()
روبن عادت کرده به همه چی یه کات بدهکات دست
کات نشیمنگاه در هنگام اجابت مزاج
عاقا سریال تو مایه های اسپارتاکوس چی داریم...معرفی کنید بدانلودیم...
در حال حاضر 353 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 353 مهمان ها)