⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال عاشقانه هارو رایگان دارید ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که صد البته
جعلول البحث زیاد بوده اینجا نمیدونم کدومو میگی ولی من موضعم از مهر پارسال مشخص بود در مورد فرشباف در انجمن همسایه و رنگ عوض نکردم با افتخار اولین نفری بودم که در برابر دژخیمان فرشباف ایستادم و افشاگری کردم و به قول تو تاپیک اینجا و سایت همسایه هست مشخصه
به هر حال مهم شادمهره که انداخته جاده خاکی گازشو گرفته و آخرش به فنا میره
اره یادم گفتی امسال دورانت رو خریدیم برای مقابله با جیمز. موافقم باهات ولی چیزی که من درک میکنم اینه که مربی اگر درست باشه هیچ وقت زیر سایه بازیکنا نمیره این یه واقعیته. واقعا کر بنظرم اینو توی تیم خوب جا انداخته. واقعا گلدن توی هر پستی الان یه ستاره بزرگ داره و با این حال هیچ وقت روح تیمی از بین نرفته بینشون.
در مورد خنجر هم نفهمیدم منظورتو:/ من؟ خنجر؟ o_O
چه شاهکاری زد ایمیجین دراگونز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 335 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 335 مهمان ها)