خب معلومه ســــپاه و روحانی چش دیدن همو ندارن
خب معلومه ســــپاه و روحانی چش دیدن همو ندارن
چه خوبه امروز یه نفسی میکشیم
فقط این ماه رمضون تموم بشه نفسمون بیشتر هم میشه
من کجا گفتم چجوری روش میشه فیلم بسازه؟ o_O
واسه من فرقی نداره ملت به *** دیوار بخندن یا به *** کونک بازیای مدیری. کسی که ادعای روشن فکری داره و تو هر کلامش ده تا اسم دهن پر کن میاره و توی فیلماش میخواد یه رد محوی از وودی الن هم باشه که البته باید گفت زکی بهش نباید سطح فیلماش در این حد باشه که اگه فیلمنامه های قاسم خانی نبود همین اندازه که الان مدیری شده هم نمیشد. تو همین سینما هم افتخاری نیست که با حمایت فارابی فیلم نسازی. الان تقریبا بیشتر فیلمسازای مستقل ما باید خودشون دنبال سرمایه گذار باشن همه که حاتمی کیا نیستن که از 10 جا حمایت بشن. یکی مثل مکری پدرش در میاد و با کمترین هزینه فیلمی مثل ماهی و گربه میسازه که توی دنیا هم دیده میشه با حداقل هزینه (فارغ از اینکه خودم دوست دارم یا ندارم فیلمو) یا خیلی فیلمساز جوون دیگه توی هنر و تجربه. (هنر و تجربه هم البته ساز و کارش خیلی به هم ریخته). تازه اسی تو که تهرانی و بهترین سینماها نزدیکته برو ببین اینا رو خب. اگر قرار بر اینه که سینمای ما رو با جیرانی و الوند و حاتمی کیا و این جور فیلمسازا بسنجی اره واقعا قهقراست. اما اگه دنبال فیلمسازهای کم ادعا بری چیزهای خوبی دستگیرت میشه.
البته اینم اضافه کنم که امیدوارم که من اشتباه کرده باشم و اتفاقا مدیری توی سینما یه اتفاق جدیدی توی کمدی رقم بزنه نه مثل اثار تلویزیونیش. کیه که از فیلم خوب بدش بیاد اونم اگر کمدی باشه
نه شما گفتي تو تيلفيزيونش مونده حالا رفته سینما ... منم گفتم خوب الان خيلي ها هستن که يه شبه کارگردان و تهيه کننده ميشن ! درسته ؟!
نگرفتي منظور منو ! من گفتم مردم اونموقع تعطيل بودن چيزي حاليشون نبود نميدونستن کمدي چي هست اصن . اين مديري بود که کمدي مدرن رو آورد تو اين مملکت ! تازه اونموقع قاسم خاني هم نبود ... ببین سینمای ما بیشتر از این نیست مجبوریم تقلید هم بکنیم اشکالی هم نداره مدیری خودش هم همیشه گفته نقش سیامک انصاری تکراره مثه خارجیا .. حالا تو ایران این تکرار نتیجه نمیده و کلیشه میشه یه بحث دیگس ... مهم اینه همه منتظر باشن که طرف یه سریال کمدی بسازه و کیف کنن تو این قحطی ...
خب ببين تو ايران چيزي به اسم کمپاني فيلمسازي وجود نداره پس همه بايد دم اون سازمان و اين سازمان رو ببينن و ... تا هزينه فيلم رو در بيارن و بسازن ... حالا این سازمانها وصل به دولت و ... هستن بماند
هنر و تجربه هم گذاشتن تا چند تا جوون الکي دلشون خوش باشه
من الان تهران نيستم .. هيچوقت سينما نرفتم خوشم نمیاد ... اصن علاقه اي هم به سينما و فيلم ندارم ... من ميگم اين سينما چيز خاصي نداره که اينقد بزرگش کردن
همتونو میفوکم کی به مدیری توهین کرد بگه بفوکمش ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به راستی الیاس در ماه های رمضان به کجا می گریزد
می موس ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 324 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 323 مهمان ها)