صفحه 15691 از 18593 نخستنخست ... 146911519115591156411568115689156901569115692156931570115741157911619116691 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 156,901 به 156,910 از 185921

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    خب معلومه ســــپاه و روحانی چش دیدن همو ندارن

فوق حرفه ای
    چه خوبه امروز یه نفسی میکشیم
    فقط این ماه رمضون تموم بشه نفسمون بیشتر هم میشه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Sahand.M نمایش پست ها
    میلاد هیدن مگه 2015 نیست.
    2015 ندیدم اینی که گذاشتم میشایل هانکه ساخته
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

4. کاربر مقابل از Milik عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    2015 ندیدم اینی که گذاشتم میشایل هانکه ساخته
    آها دیدمش

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    شما گفتي مديري چجوري روش ميشه فيلم بسازه !! خوب معلومه فیلمش میره پیش 100 ها فیلم دیگه چون تکرار یه نقش تو ایران جواب نمیده چه تو تیلفیزیون چه سینما ...
    مديري حالا ظاهر يا باطن ، کمدي اين مملکت رو راه انداخت . اونم در شرايطي که مردم تو دهه هفتاد به سولاخ ديفال ميخنديدن ، اومد يه سري جوون رو جمع کرد و ساعت خوش رو تو يه اتاق سه در چهار ساخت
    زماني که ملت کمدي و طنز رو در صمد سسخل ميشود تصور میکردن ( خیلی ها نمیدونستن کمدی چی هست اصن ) مديري اومد يه سبک جديد ارائه داد اونم تو برهوت .. اون زمان مردم تعطيل بودن از هر نظر ( ما هم بچه بوديم يادم مياد ديگه )
    بيانيه شد دفاع از مديري .. ولی مدیری نشون داده کمدی رو میفهمه ولی زیر بار خیلی از چیزا نمیره و نمیخواد به هر قیمتی حضور داشته باشه
    فيم بين نيسنم ( ) ولي هر کي اوضاع سينماي مملکتو ببينه ميفهمه که تو خاليه و هيچي نداره فقط چند نفر دور هم جمع شدن همين !! زير صفر .. حالا مدیری اومده یه فیلم ساخته با اسپانسر و منت فارابی و ... رو نکشیده
    من کجا گفتم چجوری روش میشه فیلم بسازه؟ o_O
    واسه من فرقی نداره ملت به *** دیوار بخندن یا به *** کونک بازیای مدیری. کسی که ادعای روشن فکری داره و تو هر کلامش ده تا اسم دهن پر کن میاره و توی فیلماش میخواد یه رد محوی از وودی الن هم باشه که البته باید گفت زکی بهش نباید سطح فیلماش در این حد باشه که اگه فیلمنامه های قاسم خانی نبود همین اندازه که الان مدیری شده هم نمیشد. تو همین سینما هم افتخاری نیست که با حمایت فارابی فیلم نسازی. الان تقریبا بیشتر فیلمسازای مستقل ما باید خودشون دنبال سرمایه گذار باشن همه که حاتمی کیا نیستن که از 10 جا حمایت بشن. یکی مثل مکری پدرش در میاد و با کمترین هزینه فیلمی مثل ماهی و گربه میسازه که توی دنیا هم دیده میشه با حداقل هزینه (فارغ از اینکه خودم دوست دارم یا ندارم فیلمو) یا خیلی فیلمساز جوون دیگه توی هنر و تجربه. (هنر و تجربه هم البته ساز و کارش خیلی به هم ریخته). تازه اسی تو که تهرانی و بهترین سینماها نزدیکته برو ببین اینا رو خب. اگر قرار بر اینه که سینمای ما رو با جیرانی و الوند و حاتمی کیا و این جور فیلمسازا بسنجی اره واقعا قهقراست. اما اگه دنبال فیلمسازهای کم ادعا بری چیزهای خوبی دستگیرت میشه.

فعال
    البته اینم اضافه کنم که امیدوارم که من اشتباه کرده باشم و اتفاقا مدیری توی سینما یه اتفاق جدیدی توی کمدی رقم بزنه نه مثل اثار تلویزیونیش. کیه که از فیلم خوب بدش بیاد اونم اگر کمدی باشه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط sweetdream نمایش پست ها
    من کجا گفتم چجوری روش میشه فیلم بسازه؟ o_O
    واسه من فرقی نداره ملت به *** دیوار بخندن یا به *** کونک بازیای مدیری. کسی که ادعای روشن فکری داره و تو هر کلامش ده تا اسم دهن پر کن میاره و توی فیلماش میخواد یه رد محوی از وودی الن هم باشه که البته باید گفت زکی بهش نباید سطح فیلماش در این حد باشه که اگه فیلمنامه های قاسم خانی نبود همین اندازه که الان مدیری شده هم نمیشد. تو همین سینما هم افتخاری نیست که با حمایت فارابی فیلم نسازی. الان تقریبا بیشتر فیلمسازای مستقل ما باید خودشون دنبال سرمایه گذار باشن همه که حاتمی کیا نیستن که از 10 جا حمایت بشن. یکی مثل مکری پدرش در میاد و با کمترین هزینه فیلمی مثل ماهی و گربه میسازه که توی دنیا هم دیده میشه با حداقل هزینه (فارغ از اینکه خودم دوست دارم یا ندارم فیلمو) یا خیلی فیلمساز جوون دیگه توی هنر و تجربه. (هنر و تجربه هم البته ساز و کارش خیلی به هم ریخته). تازه اسی تو که تهرانی و بهترین سینماها نزدیکته برو ببین اینا رو خب. اگر قرار بر اینه که سینمای ما رو با جیرانی و الوند و حاتمی کیا و این جور فیلمسازا بسنجی اره واقعا قهقراست. اما اگه دنبال فیلمسازهای کم ادعا بری چیزهای خوبی دستگیرت میشه.
    نه شما گفتي تو تيلفيزيونش مونده حالا رفته سینما ... منم گفتم خوب الان خيلي ها هستن که يه شبه کارگردان و تهيه کننده ميشن ! درسته ؟!
    نگرفتي منظور منو ! من گفتم مردم اونموقع تعطيل بودن چيزي حاليشون نبود نميدونستن کمدي چي هست اصن . اين مديري بود که کمدي مدرن رو آورد تو اين مملکت ! تازه اونموقع قاسم خاني هم نبود ... ببین سینمای ما بیشتر از این نیست مجبوریم تقلید هم بکنیم اشکالی هم نداره مدیری خودش هم همیشه گفته نقش سیامک انصاری تکراره مثه خارجیا .. حالا تو ایران این تکرار نتیجه نمیده و کلیشه میشه یه بحث دیگس ... مهم اینه همه منتظر باشن که طرف یه سریال کمدی بسازه و کیف کنن تو این قحطی ...
    خب ببين تو ايران چيزي به اسم کمپاني فيلمسازي وجود نداره پس همه بايد دم اون سازمان و اين سازمان رو ببينن و ... تا هزينه فيلم رو در بيارن و بسازن ... حالا این سازمانها وصل به دولت و ... هستن بماند
    هنر و تجربه هم گذاشتن تا چند تا جوون الکي دلشون خوش باشه
    من الان تهران نيستم .. هيچوقت سينما نرفتم خوشم نمیاد ... اصن علاقه اي هم به سينما و فيلم ندارم ... من ميگم اين سينما چيز خاصي نداره که اينقد بزرگش کردن

فوق حرفه ای
    همتونو میفوکم کی به مدیری توهین کرد بگه بفوکمش ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    به راستی الیاس در ماه های رمضان به کجا می گریزد

فوق حرفه ای
    می موس ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 15691 از 18593 نخستنخست ... 146911519115591156411568115689156901569115692156931570115741157911619116691 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 324 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 323 مهمان ها)

1. Hercules

کلمات کلیدی این موضوع