آزادت میکنم ...
آزادت میکنم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
#موکل من تنها نیست
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
غرور ..
وکال اين کار منو ميبره به گذشته های دور![]()
تنها آهنگ آلبوم که شادمهر خودش بود و تقليدي در کار نبود ( البته تنظيم آبگوشتي به کنار)
شادمهر اين آهنگو ده پونزده سال پيش ميخوند عالي ميشد . اوج رو ببين شبيه حميد عسکري شدهصداش نميکشه ديگه
![]()
آلبوم سامان جليلي
در زمره مزخرف ترين آلبوم ها در ده دوازده سال اخير ... فقط ميخوان يه آلبوم بدن کنسرت بزارن و با ريتم ترکي دست بزنن و شادی کنن دهه هفتادی ها ( دست بزنیمو شادی کنیم با سامان جون)
لقب پرتگاهي ها چي ميشه الان ؟ حال خوبي ها ؟
ما خيلي حالمون خوبه .. خيليييييييييييييي
این اهنگو تقدیم میکنم به همه ی حال خوبی ها
![]()
دیروز فینال جام کنفدراسیون ها
اووووفق من عاشق این کچلم مخصوصا تو بازی 98 پلی استیشن ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها من یکی از درایوهام هر کار میکنم نشون داده نمیشه چه کنم ؟ ویندوزم سونه
کاملشه نبینی از دست رفته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای این کارا آلبوم سیامک خواهانی رو بفرست
در حال حاضر 500 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 500 مهمان ها)