علم الهدی گفته فردوسی در مسیر اهل بیت بوده و در خط ولایت بوده اخه مردک چرا اینقدر کس میگی
اینهمه شراب و می و مستی هم عمه من گفته.پسفردا هم میگه ایرج میرزا بسیجی بوده
علم الهدی گفته فردوسی در مسیر اهل بیت بوده و در خط ولایت بوده اخه مردک چرا اینقدر کس میگی
اینهمه شراب و می و مستی هم عمه من گفته.پسفردا هم میگه ایرج میرزا بسیجی بوده
تصويرى از جوانى هاى کیروش ، وقتی سرمربی اسپورتینگ لیسبون بود
هی میگه پیر شدم پیر شدم همون بهتر که پیر شدی با این قیافتشاخ سیبیل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم تپه های داوودیه بوی آبگوشت میده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط پرچم و سوراخ رو ميبينه هر چي داره ميزاره پشت توپ بعدش يه دوش ميگيره با حوله حموم تو کاخ سفيد میچرخهمملکت چيه آقا بزار حالمونو بکنيم ایوانکا هست
![]()
آخر شب این فیلم کشتی 3 ساعت دیدم بد چسبید ..![]()
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 450 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 450 مهمان ها)