علم الهدی گفته فردوسی در مسیر اهل بیت بوده و در خط ولایت بوده اخه مردک چرا اینقدر کس میگی
اینهمه شراب و می و مستی هم عمه من گفته.پسفردا هم میگه ایرج میرزا بسیجی بوده
علم الهدی گفته فردوسی در مسیر اهل بیت بوده و در خط ولایت بوده اخه مردک چرا اینقدر کس میگی
اینهمه شراب و می و مستی هم عمه من گفته.پسفردا هم میگه ایرج میرزا بسیجی بوده
تصويرى از جوانى هاى کیروش ، وقتی سرمربی اسپورتینگ لیسبون بود
هی میگه پیر شدم پیر شدم همون بهتر که پیر شدی با این قیافت شاخ سیبیل
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم تپه های داوودیه بوی آبگوشت میده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط پرچم و سوراخ رو ميبينه هر چي داره ميزاره پشت توپ بعدش يه دوش ميگيره با حوله حموم تو کاخ سفيد میچرخه مملکت چيه آقا بزار حالمونو بکنيم ایوانکا هست
آخر شب این فیلم کشتی 3 ساعت دیدم بد چسبید ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 771 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 771 مهمان ها)