آلبوم کوه چه ملودیای شاهکاری داره
آلبوم کوه چه ملودیای شاهکاری داره
رضا باندراس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالاااااا تَتَل این تتل بود که مسیر تاریخ را عوض کرد با تتل تا 1450 هجری خورشیدی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیم به اسی
اسی جون اسی ، اسی جون دل میبری
اسی جون اسی ، اسی جون مال منی
تو با اون یه نیم نگاهت منو افسون کردی
مثل قصه های لیلی منو مجنون کردی
گل اومد بی وفایی یادم اومد اسی همدم من
بهار آشنایی یادم اومد اسی همدم من
چکید از شاخه بارون قطره قطره اسی همدم من
از اون اشک جدایی یادم اومد اسی همدم من
اسی جون غمو چشم انتظاری اسی همدم من
فقط این مونده از تو یادگاری اسی همدم من
اسی جون بیا برگرد به خونه اسی مهربونم
بیا ای نازنین دردت به جونم اسی همزبونم
....
الان این چیه ؟ خراسبپلنگمیمونخرگوش
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 494 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 493 مهمان ها)