موکل من وارد شد
احترام بزارید ...
موکل من وارد شد
احترام بزارید ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
خاك بر سره منچستر اينهمه پول دادن پاي اين ميمون و تا قبل نيمار شد گرونترين بازيكن.ولي كلا هيچ گهي نخورده واسشون.از جفتشون بدم مياد ولي خب از رئال بيشتر
تاینی قرار بود 8 راه بیوفته ولی فعلا راه نیوفتاده معلومه قالب رو از بیخ ترکوندن دارن عوض میکنن
نميشه گفت صد در صد جواب ميده واسه بعضی ها جواب نميده نهايت چهار تا شويد در مياد بعد 6 ماه
من چهار پنج سال پيش رفتم طرف گفت زياد نمیدونم چی گرافت مرافت احتياج نداری ميشه 3 ميليون ( حالا آخرش چقد تيغ بزنن خدا داند) 8 ساعت طول ميکشه با بی حسی موضعی
البته گفت الان بهتره کاشت مو انجام ندی بزاری واسه چند سال بعد ( منظورش الان بود که ديگه هيچی باقي نمونده ) الان برم فک کنم حداقل 5 تومن پياده ميشم
طرف عکسها رو نشون داد نميدونم روش کوفت زهرمار ، حالم بهم خورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسنت بالاخره یکی پیدا شد حرف حق رو بزنه ... شرف بر درودت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوند برکت دهد
در حال حاضر 752 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 752 مهمان ها)