مرد ۵۰ ساله هندی بخاطر بیماری عجیبش لقب مرد ذوب شده را گرفت
لقب این مرد ۵۰ ساله هندی که بخاطر غده نیمی از صورتش را ازدست داده، پزشکان به او وعده جراحی رایگان دادند امابخاطر درامدی که از عکاسان به دست می آورد و صرف دخترش میکند آنرا رد کرد
مرد ۵۰ ساله هندی بخاطر بیماری عجیبش لقب مرد ذوب شده را گرفت
لقب این مرد ۵۰ ساله هندی که بخاطر غده نیمی از صورتش را ازدست داده، پزشکان به او وعده جراحی رایگان دادند امابخاطر درامدی که از عکاسان به دست می آورد و صرف دخترش میکند آنرا رد کرد
احسان خواجهامیری در کنسرت شب گذشته خود، به ماجرای آزاده نامداری و سفرش به سوئیس واکنش نشان داد
او در کنسرت دیشب خود برای تجلیل و بزرگداشت افشین یداللهی ترانههایی از این شاعر فقید را اجرا کرد و در بخشی از اجرای خود، گفت: ترانه «هفتاد سال عبادت یک شب به باد میره» من را یاد دوستان سوئیس رفتهای میاندازد که عبادتشان یک شبه به باد رفت
چه کسی بوده است ؟ فِضولیم گل کِرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفکرات فاشیستی کمونیستی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با جرأت میتوان گفت که کرهشمالی در این زمینه از مذاکرات بینتیجه و فاجعهآمیز ایران با آمریکا الگو گرفته و از این روی حاضر نشده است خود را مانند ما به چنبره فریب آمریکا گرفتار کند
بازم آزمون عملی رانندگی رو رد شدم
همیشه میلنگه یه جای زندگیم
الهی من بمیرم برای زندگیم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
خب اقا یه سایت مث این معرفی کنین مفته لینک مستقیم
لینک مستقیم رایگان من وقتی تو تاینی فیلم پیدا نکنم از اینجا میگیرم
ولی هیچ سایتی تاینی نمیشه
در حال حاضر 590 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 590 مهمان ها)