صفحه 15967 از 18592 نخستنخست ... 149671546715867159171595715965159661596715968159691597716017160671646716967 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 159,661 به 159,670 از 185919

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    بچه ها ناراحت نشین ولی به نظرم داره روضه میخونه

من نظرات دیگران رو نخوندم ولی به نظرم داره روضه میخونه

شده خواننده مارکتی

فوق حرفه ای
    فریدون ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    خو الان آهنگ کی خوبه ..

ها خانومم ها خانومم .. :l
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نیمه فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط Amir نمایش پست ها
    نباید از این خواننده ها طرفداری کرد برای یه سریال 12 تا آهنگ بخونی همشم روضه
    چاوشی الان روضه خون ترین خواننده موسیقی ایران هست لحن روضه وار تو همه آهنگهای این سریال حرف اول رو میزنه
    با این وضع پس شما هم نباید طرفداری داریوش بکنی چون اگر بنا به روضه خونی باشه که داریوش مداح محسوب میشه با اهنگایی که همش یه ریتمه و غمناک و خیلیا با گوش دادنش خوابشون میبره
    پس همایون شجریان هم روضه میخونه معین هم اهنگای شادش بذاریم کنار روضه میخونه . کلا هر کی غمگین بخونه روضه خون میشه و کلا با این تفاسیر پس باید اهنگ غمگین تو ایران تعطیل کرد
    ویرایش توسط Fcb1899 : 09-04-2017 در ساعت 05:25 PM

فوق حرفه ای
    شهرزاد دیدم خوب بود اتفاقا موزیک باس همینطو باشه روضه مانند برا سریال ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

نیمه فعال
    داریوش رو با این خواننده روضه خون دربار جمهوری اسلامی مقایسه نکن تنها خواننده ای که هم رژیم جمهوری اسلامی ایران هم رژیم قبلش ازش وحشت داره این فرده اسمش رو نباید بیاری کنار خواننده ای که حامیانش شریعتمداری کیهان 20:30 و تمام کانال های این سیستمه که 24 ساعت اینو تبلیغ می کنند
    همایون شجریان تو خوانواده ای تربیت شده که موسیقی رو بهش یاد دادن نه بشینه پای نرم افزار کار کنه صداش هم مال خودشه و در حال حاضر با علیرضا قربانی جز بهترین های این موسیقی درب و داغونه هیچ وقت صدایی رو مثل همایون شجریان با صدای محسن چاوشی که زور میزنه تا صداش خش دار بشه بخونه مقایسه نکن
    در مورد این که میگی این خواننده ها روضه خونن درک کم شما از موسیقی هست که لحن روضه وار خون خواننده رو تشخیص نمیدی و ققط خیال می کنی هر چی آهنگ غمگینه یعنی روضه در حالی که میشه همین کلمات را بدون لحن روضه وار خوند
    داریوش روضه خونی بیش نبوده و نیست و اگر گیریم -300 تا اهنگ خونده 280 تاش شبیه هم بوده و اون 20 تاش هم به لطف اهنگسازای دیگه مثه شماعی زاده و ... متفاوت بودن
    بعدشم وقتی بحث موسیقی میکنیم نپر تو سیاست . چه ربطی داشت الان که میگی داریوش میترسیدن ازش ؟ از یه خواننده بترسن ؟! یه زن ازش نترسید پرید اسید ریخت رو صورتش حالا یه رژیم بیاد بترسه براشون اب خوردن بود که بیان بگیرنش اعدامش کنن مثه اعدام های 67 یا قبل انقلاب مثلا ساواک پوستشو بکنه الکی گنده نکنیم افرادو چون ادعای طرفداریشو میکنیم
    ادمی که همیشه ساز مخالف میزنه هم معلومه تکلیفش با خودش معلوم نیست و کلا تفکر درست حسابی نداره بالاخره یا اینوری یا اونور . اگر پس با دو طرف مخالفی معلومه واسه خودنمایی و معروف شدن بیشتر این کارای شو آف رو انجام میدی تا اسمت بیشتر مطرح شه نمونش مایلی کهن که با ادم و عالم مخالفه . بالاخره یا طرفدار شاه بودی یا طرفدار دولت خمینی حالا با هر دوشون مشکل داری پس معلومه طرف اوضاعش خوب نیست . در مورد چاوشی هم الکی اظهار نظر نکن وقتی نمیدونی . اگر چاوشی کجایی خوند کل مخالفای دولت و حکومت اومدن اهنگ چسبوندن به خودشون اونورم یه جوری چسبوندن به خودشون . اگر اهنگ شرمساری خوند رسانه های اصولگرا اومدن گفتن چاوشی اینو واسه مثلا قشر بسیجی و پایین جامعه خونده بعدش همین اهنگ جبهه مقابل اومدن یه جور دیگه کردن . اهنگ 20 هزار ارزو خودش گفت واسه روحانی خونده بعد دیدیم کلیپش واسه رییسی ساختن چون که مثلا توش اسم دولت فانی اومده یعنی منظورش دولت روحانی بوده . حالا هر کی چاوشی و اهنگاشو میخواد به اسم خودش بزنه ربطی به چاوشی نداره
    این بحثای مزخرف صداش ماله خودش هست و نرم افزار و اینا هم که فقط یه بچه کم سن و سال میتونه دوباره پیش بکشه . وقتی چند تا کلیپ داد بیرون و امثال نمیدونم همین سرلک و اشرف زاده که جفتشون شاگردای استاد شجریان بودن و همکارایی مثه بهروز صفاریان ، کوشان حداد ، فرزاد فرزین ، محسن یگانه و ... هم کنار دستش کار کردن و حتی بعدها با چاوشی مشکل پیدا کردن بعضیاشون هم ، باز همشون در اینکه چاوشی خیلی راحت میخونه و صداش همینه که میشنوید تو اهنگا اظهار نظر کردن و حالا تو که اصلا با یه نرم افزار موسیقی یه موزیک ساده و ابتدایی هم نساختی میای میگی زور میزنه و فلان جالبه . پس لابد اون خواننده هایی که باهاش میخوندن خیلی نفهم تشریف داشتن که با یه صدای مصنوعی و نرم افزاری اهنگ خوندن دوصدایی
    شما میدونی لحن روضه خونی چیه کافیه . بیشتر از این حوصله بحث ندارم ولی بازم میگم اگر بنا به روضه خونی باشه که باید داریوش کنار امثال محمود کریمی و هلالی و ... گذاشت چون کل اهنگاش یه جور و یک شکلن به جز موارد معدود
    ویرایش توسط Fcb1899 : 09-04-2017 در ساعت 06:14 PM

Moderator

فوق حرفه ای
    الان دیدم پیامک اومد ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

نیمه فعال
    من متن تو رو فقط یه خط اولش خوندم من تا الان کسی ندیدم از موسیقی سر در بیاره در مورد کارهای داریوش اینجور نظر بده
    محسن چاوشی با مظلوم نمایی و دروغ گویی بسیجی هایی مانند تو رو پرورش میده تا برن هر چیزی بر خلاف نظرش باشه با فحاشی و حمله به دیگرون ماست مالی کنند من بیش از 100 بوزر از شخص شما بخاطر فحاشی پاک کردم اینم یکی دیگشه
    من تعصبی به هیچ شخصی ندارم بارها در مورد داریوش در همین تاپیک نظرات مخالف و توهین آمیز دیدم کاری ندارم
    حالتون خوبه؟ من اصلا شما رو نمیشناسم که بخوام بهت فحاشی کرده باشم!! اشتباه گرفتی من رو با کسی دیگه . من تازه چند وقتی بیشتر نیست این سایت پیدا کردم چون من اهنگای ایرانی جدید زیاد گوش نمیدم به جز چاوشی و حالا چند خواننده دیگه اونم از تلگرام دانلود میکنم. چند وقت پیش سرچ میکردم اکانت رایگان تاینی یکی از نتایجش انجمن این سایت بود عضو شدم اتفاقا اولین پستم هم در این مورد بود فکر کنم نمیدونم چطوری میشه اوردش ولی کسی جواب نداد صفحه اصلی انجمن باز کردم دیدم چاوشی هم تاپیک داره توش و میدیدم افراد زیادی توش انلاینن اینجا هم مطرح کردم و یکی کمکم کرد و از اونجایی که اهنگای چاوشی هم خیلی دوست دارم و فنشم دیگه بعدش واسه خبرا میومدم اینجا و امروزم دیدم اهنگ جدید داده اومدم که این پست شما رو دیدم گفتی مداحه دیدم عکستون داریوشه جالب بود برام که گفتم بگم کسی که طرفدار داریوشه که بیشتر بهش مداح بودن میخوره به چاوشی نباید اینو بگه حالا اگر کسی مثه من قبلا با شما مخالفت کرده دلیل نمیشه همشون یکی یا دو سه نفر باشن مثل فوتباله ایرانه که تا شعار میدن میگن یه نفر خط دهی میکنه در حالی که کلی ادم خودشون شعار میدادن

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    همراه اول
    سیمکارت ایرانسل به همراه اول ترابرد کردم10تومن شارژش کردم بسته خوش آمدش فعال شد. توی یه هفته یه ترا دان کردم

صفحه 15967 از 18592 نخستنخست ... 149671546715867159171595715965159661596715968159691597716017160671646716967 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 464 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 464 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع