سرهنگ علیفر استقلالی 4 آتیشه رو میگن لُنگیه از سرهنگ استقلالی تر نداریم ، دویوق میگم از فرهاد مجیدی بپرس
سرهنگ علیفر استقلالی 4 آتیشه رو میگن لُنگیه از سرهنگ استقلالی تر نداریم ، دویوق میگم از فرهاد مجیدی بپرس
قیدیم میگفتن تنبون مرد که دو تا شد اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هربار تامبون یک زن جدید میگرفت به او میگفت که چند همسر دیگر نیز دارند و به سایر همسرانش نیز میگفت که قصد دارد زن جدیدی بگیرد و هیچکدام مشکلی ندارند
نعمت چگینی به «صبا» گفت: محسن چاوشی خواننده مطرح پاپ که این روزها تیتراژ سریال «شهرزاد» در نمایش خانگی را می خواند، قرار است تیتراژ سریال محرمی شبکه یک سیما را نیز بخواند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
مردشور این علیفرو ببرن دیشب از مصاحبش اعصابم خورد شد خیلی وقت بود مجبور نشده بودم بشنوم صداشو چرا اینو را میندن صداسیما
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
اولین تلاش بوئینگ برای تولید خودرو به خوبی پیش نرفت، اما با پیشرفت تکنولوژی رانندگی خودکار، به نظر می رسد زمان خوبی است که این شرکت دوباره بخت خود را برای تولید خودرو امتحان کند. بوئینگ 777 (اشتباه نکنید، این یک هواپیما نیست!) به منظور ارائه سرویس حمل و نقل برای مسافران کلاس بیزینس طراحی شده است و به طور کامل به صورت خودران عمل می کند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]با انتخاب نام هواپیمایی که در سال 1994 برای اولین بار به طور کامل توسط کامپیوتر طراحی شد، مدل 777 مسافران کلاس بیزینس و فِرست را در کابین مدرن، جادار و راحت خود به مقصد نهایی می رساند. از دیگر ویژگی های آن می توان به سلول های خورشیدی بوئینگ، سنسورهای رادار و سیستم اخطار عابر پیاده در قسمت چراغ های جلو اشاره کرد.
رژه مدیران در افتتاحیه بازی های داخل سالن آسیا
در حال حاضر 392 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 392 مهمان ها)