دقیق یادم نیست ، فقط یادمه گیتارستشون لخت گیتار میزد ...
دقیق یادم نیست ، فقط یادمه گیتارستشون لخت گیتار میزد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نادر گلچین ...
#سکوت
# عنقلاب
# من دیگه بچه نمیشم ...
عجیبه سایت همسایه فولتر شده
سلام وقت بخیر
سریال هاتف کی پخش و آهنگ که منتشر میشه ؟؟؟؟؟
سپاس . . .
یکی از اخبار جالب تیم سایپا مربوط به خوشحالی های بهزاد غلامپور و علی دایی است و حتی این خبر منتشر شد که علی دایی به دلیل کمردرد از بهزاد غلامپور خواسته که خوشحالی هایش را تعدیل کند و البته این اتفاق رخ نداد و غلامپور باردیگر و در زمان گل سایپا به پارس جنوبی در حین خوشحالی با پرشی بلند روی شانه های دایی پرید. بهزاد غلامپور در این باره می گوید:« علی آقا ماشاالله آنقدر قوی و محکم است که مشکلی برایش پیش نمی آید. علی آقا ماشالله خیلی سالم و سرحال است اما حتی اگر درد هم داشته باشد بازهم من همینطوری خوشحالی م را با ایشان تقسیم می کنم.»
هِنداهِه ... چی بلند بگو آها باریکلا سُسخلاهِه
این زوج برای حمل لباس در ساعات درس دانش آموزان استفاده کرده اند و اداره ملی حفاظت از کودکان اعلام کرده که این کار خلاف قوانین بوده و خلافکاران به 10 سال زندان محکوم خواهند شد.
«دنباله لباس «ساری » این عروس دو مایل -3.21 کیلومتر – طول داشته و یکی از بلندترین دنباله های لباس عروس بوده است.
دانش آموزان از مدرسه ای به نام «سرات اکانایاکا» گرفته شده اند اما گویا آنها برای نگه داشتن دنباله لباس مجبور شده اند تا در ساعت درسی شان حضور پیدا نکنند.
«دلیورا» از مقام های مسئول گفت: « در حال انجام تحقیقات در این ارتباط هستیم محرومیت دانش آموزان از درس جزو جرائم سنگین به شمار می آید.»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مریوان جشن گرفتن واسه همه پرسی مملکت چن شقه نشه
در حال حاضر 408 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 408 مهمان ها)