یکی نیست بگه خجالت بکش
البته هوا هم کمی تا قسمتی ابریه
یکی نیست بگه خجالت بکش
البته هوا هم کمی تا قسمتی ابریه
در جریان تمرین امروز استقلال امید نورافکن حدود 2 دقیقه دیرتر از سایر بازیکنان وارد زمین شد که شفر برای جریمه اش از او خواست آواز بخواند! امید نورافکن هم چند ثانیه ای زد زیر آواز که شفر به این شکل خواندن او را قطع کرد: خوب نمی خوانی، برو و به تمرین ادامه بده
اینم گرفته به چپش
ینی دنیا رو بگیری به راست ، آخرت به چپ ، بقیه هم به غشای وسطش
ولمون کن قسط چیه چک چیه گرفتاری چیه بزار حالمونو بکنیم بابا
خدایی این حرفش درسته ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هند چند میلیون فقیر بیچاره داره ؟ نصف مردم هند فقیرن !! سالی چند تا فیلم مسازن ؟ 800 ؟ چند تا از این فیلما بدبختی ملتشون رو نشون میده ؟ خب اینا هم میتونستن فیلم بسازن مثه مجید مجیدی ببرن فستیوال خارجی هزار دلار بزارن کف دستشون و بعدش اکران کنن بگن ببنین هند اینجوریه ... حداقل اگه میخوان فیلم برای جشنواره ها بفرستن اینجور فیلما رو نمیفرستن تا ملتشون رو تحقیر کنن ...
یه سری آدم بیسواد مثلاً روشنفکر جمع شدن دور هم مثلاً فیلم میسازن ... البته مثه مجیدی نیستن و بدبختی ملت رو مدرن تر و شیک تر به جهانیان نشون میدن مثه اصغر فرهادی ...
اینجا دیگه بحث آخوند و نظام نیست ، آبروی مملکت رو میبرن به خاطر جشنواره های دوزاری
امیر عزمتو جزم کردی واسه شیشه نوشابه
جالبه تو این فضای خفه سال 88 اینکارارو نکردن
الان نمیدونم چه مرگشون شده گیر دادن به این سایتا
من اگه نباشم ...
گزندی به موزیک باران نخواهد رسید ... خطوط دور موزیک باران ز خون من است
فقط گفتم فرار همه تا جا دارن بدوئن
ویرایش توسط ehsan1361 : 10-08-2017 در ساعت 03:41 PM
الان بقیه سایتا گزارش میدن که چرا با اینجا کاری ندارن حتماً کار اینه میان منو با صندلی بلند میکنن میبرن
اونجا دیگه خودمو لو میدم میگم راست کجاست دیگه هم نیازی به عکس نیست
در حال حاضر 490 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 490 مهمان ها)