جلسه بازپرسی اعضای موزیک بارانسلامون علیکم برادر بازپرس حال شما چطور است خوب هستین انشالله تقبل الله حاج آقا استغفرالله ربی و اتوبو الیه و الکاظمین بالغیظ و مستشهدین بین یده انفاسکم
بازپرس : بیگی بیشینم بینیم بابا حال نریم واس من تلاوت میکنه حالا
اسم ؟ احسان ... شهرت ؟ ... تو فضای معنوی مجازی بهم میگن اسی ، حاج آقا ... اینقد به من نگو حاج آقا . چشب حاج آقا
سن : 35 سال . دروغ میگی هان ؟ جان حاجی دروغم چیه . بر طبق اسناد کشف شده از فروم تو پانزدِه سالت بود و دو سال گذشته هِفدِه سالت شده ! هاهاهاها . مرض به چی میخندی ؟ ببخشید حاج آقا
تحصیلات : ارشد مهندسی . آخ ملاج چرا میزنی بازم دروغ میگی آره ؟ آرههههههه ؟ نه جان حاجی دروغم چیه . بر طبق اسناد به دست اومده تو بازیگری خوندی ! فیلمی هستی واسه خودت !
شغل : مدیر بازرگانی . نزن نزن یه لحظه صبر کن . واس چی صبر کنم ؟ خودم میدونم حاجی بقیشو
شغل دوم ؟ بله حاجی ؟ شغل دومت چیه ؟ ندارم . چرا میزنی حاجی ؟ مگه تو جو فروشی نداری ؟ نه !! جو و گندم دیگه نداری ؟ نه . پس میگن تو گندم گونه ای و جو میفروشی چیه قضیش ؟ نمیدونم والا !
بگو راست کجاست ؟ بله حاجی ! میگم بگو راست کجاست ؟ اینوره حاجی اینورم میشه چپ ! مسخره کردی منو ؟ نه جان حاجی . جان خودت مردک
بگو خنده کجاست ؟ جون حاجی ؟ میگم خنده کجاست چرا اینقد میخندی ؟ خب چه کار کنم گریه کنم حاجی جون . مگه تو غم و غصه نداری تو زندگیت ؟ چرا . پس چرا میخندی ؟ چکار کنم حاجی گریه کنم . میگن تو فقط تو فضای مجازی میخندی ؟ بله حاجی ؟ خنده کو اصن ؟ جون حاجی ؟ کوفته حاجی ولش کن اصن دیوانم کردی
این عکس مال کیه ؟ این . کدوم ؟ همون . کدوم . مرضضضض این دیگه . کدوم نمیبینم :)) ولش کن اَصَ
بگو چرا فخر میفروشی تو فضای مجازی ؟ چرا دروغ میگی ؟ عقده ای هستی ؟ چی بگم حاجی . راستشو بگم دویوق گو چیکاره ای ؟ نه جان حاجی سوء تفاوته جان خودم .
روانی ؟ جون حاجی ؟ میگم روانی ؟ روانی چی حاجی ؟ قرص میخوری ؟ کدوم قرص ؟ اعصاب و روان روانی بدبخت راستشو بگو روانی ؟ چی روانی حاجی ؟ روانی دیگه . کدوم روانی ؟ روانی روانی روانی دیوونم کردی
چرا نمیری ؟ کجا برم ؟ برو دیگه برو . آخه کجا برم حاجی ؟ برو فقط برو نمیدونم کجا برو همینطور . آخه کجا ؟ آخ ملاجم
چرا عار نداری در فضای مجازی ؟ عار چیه حاجی ؟ عار دیگه عار نشنیدی تا حالا ؟ نه حاجی
نقابت رو بردار ! جون حاجی ؟ کوف حاجی میگم نقابت رو بردار تا همه ببینن چه موجود پست و کثیفی هستی . نقاب چیه حاجی ؟ برمیداری یا بگم بیان بردارن ا ز صورتت ؟ نقاب چیه حاجی ؟ نه مثه اینکه تو حالیت نیست سرباز بیا نقابشو بردار . ول کن پوستمو کندی . چند ماه خدمتی داداش ؟ هه هه هه ما این چیزا رو کهنه کردیم داش اسی . خاموششششششششش مسخرشو در آوردی بگیرین ببرینش سلول انفرادی . چرا انفرادی حاجی ؟ من میترسم . تا تو باشی در فضای مجازی کارای بد بد نکنی .کدوم کارای بد حاجی ؟ همون کارا . کدوم کارا ؟ همون کارا کدوم کارا ؟ بگیریت اینو از جلو چشمم خفش کنین دیوونم کرد
یه لحظه صبر کن ببینم نخ نما شدی ؟ لباسم حاجی آره مال لباسشوئیه . وایییییی دیوونم کردی ببرینش .
بگو نفر بعد بیاد .
سلام یره حاجی . جون ؟ مونوم یره . تو کی هستی ؟ الیاس ملقب به الی . این کیه همرات ؟ اشترمه . سزباز اینم بگیر ببرش تا اینم دیوونم نکرده
نفر بعدی بگو بیاد
شلوم موش بوخولتت بازپلس .. سریع بوگو میخوام بلم .. تو دیگه کی هستی ؟ سینجول .. بله کی ؟ سینجول دیه بوگو تا نفوکیدمت فوکی .. سرباززززززززز بیا اینم ببر انفرادیییییی آب و غذا هم بهش ندین . واییی دیوونه شدم دیوونه خونس موزیک باران