تو پولت چقدره ؟
موتورولا عالیه . بهترین کیفیت ساخت رو داره . اگر کسی واقعا از موبایل چیزی سرش بشه بهت نمیگه موتورولا بده یا کار نمیده و .... . !!؟؟
اصلا بهترین کیفیت مکالمه و آنتن دهی مال موتورولاست . چون خودش مخترع موبایله و دستگاههای رادیوییش تماس بین فضا و زمین رو باعث شده .
در مورد ساپورت . از نظر تعمیرات بله . تو ایران ضعیفه .
ولی از نظر ساپورت نرم افزاری و ارائه ی آپدیت ها موتورولا الان بهترین کمپانی هست .
ریزر اچ دی اگر آنلاک فکتوری باشه اوکیه
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
با آهنگسازی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و برای اولین بار؛
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] و [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آلبوم مشترک منتشر میکنند
خودم ریلیز میکنم
در حال حاضر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]. تعداد 59 عضو و 221 مهمان
فکر کن قربانی با همایون
قربانی : چشمه شیرین گوار توست جا هاهاهاها
شجریان : چرا رفتی چرااااااا من بی قرارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 318 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 318 مهمان ها)