یه ساسان قدیمها داشت اینجا گرافیست بود عاشق Lucy hale بود
دوس دارم بدونم ویدئوشو دیده یا نه اصلا زنده است یا نه
هی قیژتر میشیم هی آزاد میشیم
Bahador Shams
از وقتی به یاد دارم، چه از زمان آشنایی من با محسن چاوشی چه قبل از آن که پیوسته کار می کرد ،چاوشی همیشه در حال پیشرفت بوده و این سیر صعودی درآثارش متوقف نشده است.
حالا بعد از انتشار 10 آلبوم و چندین قطعه مجاز و غیر مجاز رسیده است به پاروی بی قایق !
من معتقدم پاروی بی قایق در 10 سال اخیر موسیقی ایران بی نظیر است؛ یک آلبوم منسجم با رعایت تمامی پارامتر های موجود در تهیه یک آلبوم موسیقی .
پیشنهاد میکنم ، چه کسانی که طرفدار او هستند و چه کسانی که با صدای چاوشی ارتباط برقرار نمی کنند، شنیدن این آلبوم را از دست ندهند.
سلیقه من و دیدگاه من می گوید که پاروی بی قایق آلبومی است که شنونده را از شروع قطعه اول میخکوب میکند و تا پایان مجذوب نگه می دارد و گمان می کنم که
پاروی بی قایق یک اتفاق ماندگار در عرصه موسیقی امروز پاپ ایران خواهد بود!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمری است از عاشقانه ها،خالصانه مرگنامه می سازم!
I wish U were My First Love
چیزی درباره کسب درآمد بخاطر بازدید یوتوب از ویدئوتون نمیدونین؟؟؟
اگه ایرانیها هم بتونن دریافت کنن
این کسایی که آلبومای داخلی رو آپلود میکنن تراک به تراک و بالای صدهزار بازدید داره هرکدوم از تراکهاش ...
درآمد میلیونی کسب میکنن
مشخص نیست فعلا . ولی به احتمال زیاد ازشون استفاده خواهیم کرد ، تو این چند روزی که با ایشون کار کردم ، متوجه توانایی بالاشون شدم
در حال حاضر 404 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 403 مهمان ها)