یاغی
یاغی
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
یه دو تا عکس تازه بگیر باو
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
اسم آلبوم بعد یاغی تمام اشعار هم از یاغی
من که یه عمری کنارت فکر زخمای تو بودم
بر میگشتم و می موندم من اگه جای تو بودم
اینو میشنوم خندم میگیره هیشکی به فکر زخم کسی نیس دروغ محض
اينكه نمي فهمي چقدر دوست ات دارم
كاملا مشكل توست
مجبور نيستم براي اثبات حرف هايم
بهترين كلمات و لغات را كنار هم بچينم
مشكلِ توست اينكه قيافه مي گيري
اخم مي كني
و تا نزديك ات مي شوم
به پاره آجر نگاه مي كني!
عشق تو را ذليل كرده است
نه اينكه عاشقي و يا دلبسته
نه!
عشق،فهم اش را از تو دريغ كرده است
مزه اش را از لبانت پاك كرده است
تو ذليلي و كاملا بي احساس
محبت كردن به تو
درست شبيه اين است
كه گربه اي كه دست اش لاي سيم خاردار گير كرده باشد
بخواهي كمك اش كني!
نزديك اش مي شوي
چنگ مي اندازد،جيغ مي زند
تا مجبور مي شوي به زور
نجات اش دهي!
و تو!
كه سرت گيرِ زندگي ست
گيرِ چه كنم هاي هميشگي
گيرِ قبض آب و برق
و بوقِ ممتدِ راننده هاي عوضي
اعصاب ات را خراب كرده است
نگاهِ هيز مردانِ مرد نما
نمي فهمي
دوست ات دارم چند هجا دارد
بعضي وقت ها
بعضي زنان را
بايد به زور حالي شان كرد
كه دوست ات دارم!
بهرنگ قاسمي
3lum ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
inbox
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 428 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 428 مهمان ها)