واقعا با چه رویی به پوستر آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی میخندید
هر چی باشه از اینکه قرقره بزاری روی کاور ، یا یه قایق تخیلی با پاروهای تخیلی تر بزاری حرفه ای تر به حساب میاد ...
واقعا با چه رویی به پوستر آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی میخندید
هر چی باشه از اینکه قرقره بزاری روی کاور ، یا یه قایق تخیلی با پاروهای تخیلی تر بزاری حرفه ای تر به حساب میاد ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
این مربی راگبی نبوده احیاناً ؟
آقای خاتمی شما به تازگی عضو توییتر شدید؛ با توجه به اینکه این شبکه اجتماعی ***** است اکنون نظرتان درباره رفع ***** آن چیست؟
همه باید تسلیم قانون باشیم.
شما الان خودتان عضو توئتیر هستید و این قانونی نیست.
نخیر. من امثال توییتر و این شبکهها را به دوستانمان که این کار را می کردند سپردم و به آنها گفتهام طبق قانون عمل کنید. هر چه قانون می گوید.
پس عضویت شما الان غیرقانونی است.
اگر مقامات گفتند غیرقانونی است من تسلیم قانونم.
پس یعنی از توئیتر انصراف می دهید؟
نه. من نگفتم انصراف می دهم.
طبق قوانین کشور توئیتر فلیتر است و شما هم می گویید تسلیم قانون هستید.
من حرف بیشتری ندارم.
هر شونصد سال یه بار اونطرفا زلزله میاد ینی همون موقع که هوس کردیم بریم زرت با خاک یکسان شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گسل سنگ سفید فریمان دیگه چی میگه این وسط این که شمال شرق میشه نکنه زلزله بیاد قیچی کنه بمیریم
در حال حاضر 437 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 437 مهمان ها)