آلبوم قمیشی 2 روز تاخیر خورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قمیشی 2 روز تاخیر خورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول ، مرده ی متحرک ، میای واسه من از طراحی پوستر ایراد می گیری ، برو تو صفحه ی خواننده و بخون توضیحاتی که در موردش داده رو ...
هميشه معتقد بوديم كه احترام به شما و شعور شما مهمترين بخش كار ماست و به همين دليل براى طراحى اين پوستر من ساعتها به صورت فيكس در اين حالت نقاشى و طراحى شدم و هيچگونه فتوشاپى انجام نشده...
سر و دستها از يك بوم نقاشى بيرون آمده
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اولا من شیزی نگفتم دوما به احترام ما خودشو جای خانومه جا زد معلومه .. :l
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
روزی که از فوتبال باشگاهی اعلام بازنشستگی کنه ، صد در صد دیگه هیچ مسابقه فوتبالی رو نمی بینم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
چادر نداریم همه میگن : تسلیت و ابراز همدردی میکنیم پتو نداریم : تسلیت میگیم غذا نداریم : تسلیت میگیم
عادت کردیم دیگه
اسی ریلیز میکنی یا ریلیز بکنمت
در حال حاضر 392 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 392 مهمان ها)